Krönikören Tina!

Helt plötsligt kände jag att jag ville skriva, men att skriva har alltid varit min svaga punkt. Ändå kände jag att nu var det dags och tänkt så det kan gå. För jag vågade fråga och fick absolut kan du få det. Det var 2007 och numera kommer min krönika i en Gratistidningen i Norrbotten och på Gotland varannan vecka. Det har blivit över 250 krönikor eller kanske är det fler? Det är så otroligt roligt att så sätta fart på tankar i både stort och smått i mina texter. 

På denna sida hittar publicerade krönikor från dom senaste åren, men även mina krönikor från min rosa resa. Jag har även haft förmånen att få krönikor publicerade i andra tidningar, och bloggat hos tidningarna Må Bra och NSD. Jag har även provat på att göra Tinas Tankar radioprogram och podd under ett par år, så roligt. Något jag hoppas få komma tillbaka till en dag. 

Jag söker alltid efter nya uppdrag där jag kan snurra fart på fastbrända, vidbrända och svedda tankar. Intresserad av mig som krönikör, bloggare eller poddare. Hör av er din mentala hälsoinspiratör Tina är enbart ett samtal bort. 

 

Krönikor i Luleå Gratistidning – 2024

Krönikor i Luleå Gratistidning – 2023

 

Krönikör i Luleå Gratistidning – 2022

Krönikor i Luleå Gratistidning – 2021

Krönikor i Luleå Gratistidning – 2020

Krönikor om min Rosa resa 2015/2016

Varför inte jag?

En rosa resa

Att våga gå vidare

Tina Persson