Krönikören Tina!

Helt plötsligt kände jag att jag ville skriva, men att skriva har alltid varit min svaga punkt. Ändå kände jag att nu var det dags, och tänkt så det kan gå.

Jag vågade fråga och fick absolut kan du få det. Det var 2007 och numera kommer min krönika i en Gratistidningen i Norrbotten och på Gotland varannan vecka. Det har blivit över 250 krönikor eller kanske är det fler? Det är så otroligt roligt att få sätta fart på tankar i både stort och smått i mina texter. 

På denna sida hittar publicerade krönikor från dom senaste åren, men även mina krönikor från min rosa resa. Jag har även haft förmånen att få krönikor publicerade i andra tidningar, och bloggat hos tidningarna Må Bra och NSD. Jag har även provat på att göra Tinas Tankar radioprogram och podd under ett par år, så roligt. Något jag hoppas få komma tillbaka till en dag. 

Jag söker alltid efter nya uppdrag där jag kan snurra fart på fastbrända, vidbrända och svedda tankar. Intresserad av mig som krönikör, bloggare eller poddare.

Hör av er din mentala hälsoinspiratör Tina
enbart ett meddelande bort. 

Krönikor i Luleå Gratistidning – 2024

Krönikor i Luleå Gratistidning – 2023

 

Krönikör i Luleå Gratistidning – 2022

Krönikor i Luleå Gratistidning – 2021

Krönikor om min Rosa resa 2015/2016

Varför inte jag?

En rosa resa

Att våga gå vidare

Tinas Tankar gul och röd går rosa

”Ett steg i taget även om så litet. Fyll det med tacksamhet och kärlek och du vet aldrig vilka äventyr det kommer att ta dig på!”

Under min rosa resa gjorde jag två små böcker, fyllda med tankar för både kropp, knopp och själ. Böckerna ska vara som en godispåse fylld med syrliga karameller. 

Den röda går rosa boken är lite speciell, där går överskottet till Bröstcancerfonden som är en viktig fond för mig. 

Det är många som köpt boken till sig själv eller skickat den till någon när och kär. Jag brukar säga vem vill inte ha ett gult, rött, grönt eller orange kuvert i sin brevlåda med en lite bok fylld med syrliga karameller. 

Jag skickar gärna boken direkt till mottagaren. Hör av dig genom kontakta formuläret.

Pris just nu:
30:- eller båda för 50:- plus dubbelt porto.