Är du redo att sätta fart på dina fastbrända, vidbrända eller bara lite svedda tankar? Walk and Talk coaching erbjuder dig möjligheten att komma ut på en promenad, samtidigt som vi sätter fart på dina kreativa tankar inom både stort och smått. 

Walk and Talk coaching passar som kompetensutveckling, friskvårdsaktivitet, som en fortsättning på en föreläsning eller bara för att du vill komma loss och växa som människa. Det är du som kund som hittar dina svar, med hjälp av mina frågor och mitt sätt att trycka på dina mentala triggerpunkter.

 • Vad är det jag säger?
 • Den känslan har jag inte släppt fram tidigare. 
 • Nu har jag avslöjat något som ingen annan fått veta!
 • Det är så skönt att du inte vet hur jag ser ut eller vem jag är. Det har hjälpt mig att släppa taget, om det som sitter fast. 
 • Nu kan jag på ett helt annat sätt säga nej och göra det med omtänksamhet, istället för att fyllas med skuldkänslor.
 • Allt fokus på mig vilken förmån!
 • Du har en otroligt härlig fingertoppskänsla, Tina!

Walk and Talk är något som du säkert hört talas om förut, men Walk and Talk coaching via telefon kanske är något nytt för dig? Att just kombinera coaching via telefon tillsammans med en promenad är något som allt fler coacher upptäcker, men mitt koncept kommer utifrån mina erfarenheter som har gjort mig till den jag är idag!

Mitt sätt innebär:

 • Att du får kliva ut i naturen för en promenad, i ett område där du trivs eller befinner dig för dagen. Där även jag tar en promenad i mina kvarter, samtidigt som jag coachar dig via telefon. 
 • Att vi utgår från här och nu, för att komma framåt
 • Att det är dina fastbrända, vidbrända eller bara lite svedda tankar som får vårt fulla fokus.  
 • Att vi tillsammans lossar på många olika mentala knutar, som kan ta dig vidare inom både stort och smått.
 • Att vi tar hjälp av promenaden i naturen, som ger dig extra kraft att komma loss inombords.
 • Att du ska få stärka din självkänsla, och lösa dina inre konflikter.
 • Att du ska få återta livet, och växa som människa.
 • Att du ska våga ta dina beslut för att leva ett mer hållbart liv, livet ut.
 • Att jag som din coach med min erfarenhet, lyssnar mellan raderna och ställer frågor inom både stort och smått.
 • Att du får stärka ditt hälsokonto till både kropp, knopp och själ!

Hur går det till?

Konceptet Walk and Talk coaching erbjuder 4 st 60 minuters samtal
Vi börjar med 3 tillfällen med en veckas mellanrum, och det fjärde kommer en månad efter det tredje samtalet. Varje samtal avslutas med att du samlar ihop det som kommit upp, och därefter bestämmer du själv vad du vill arbeta vidare med tills vi hörs nästa gång.

Mellan tredje och fjärde samtalet, har jag valt att ge dig extra tid. Detta för att du själv ska få bearbeta det som har satt fart, men även för att låta det landa och forma nya möjliga vanor.

När vi avslutar det fjärde samtalet, bestämmer du om du behöver fler samtal eller att du nu har hittat din grund som känns bra att själva arbeta vidare utifrån. Du är alltid välkommen att återkomma, för enstaka samtal när det behövs.

Erbjudande:

För dig som vill prova på Walk and Talk coaching 60 min
750:- inkl moms privatperson (exkl moms företag)
Därefter kan du uppgradera till konceptet (ej Epassi)

Walk and Talk coaching konceptet
4 samtal (present ingår)
2 700:- inkl moms privatperson (företag exkl moms)

Walk and Talk coaching konceptet – Friskvård
Här följer vi områden som Skatteverket har godkänt för friskvårdbidraget.
Fokus kost, träning, stress, rökning, rådgivning tillsammans med en promenad.
4 samtal (present ingår)
Pris 2 700:- inkl moms privatperson

Epassi portalen 
Här finns konceptet och enstaka samtal, för dig som har friskvårdsportalen hos din arbetsgivare. Du söker efter Friskoteket Tina Persson och rådgivning för att hitta rätt. 

Epassi portalen 

Walk and Talk coaching på plats! 
Numera finns även möjligheten att ta din Walk and Talk coaching, på plats här i Luleå. Då kommer du även få ta del av fler möjligheter, stora som små. Priset är samma som via telefon.

MEN SEN DÅ?

Walk and Talk coaching underhåll
När du har gått konceptet kan du se till att underhålla med ett samtal i taget.
650:- inkl moms privatperson (företag exkl moms)

SMS coaching
Har du gått konceptet och bara behöver en puff till och från? Varför inte be om sms pepp!
Pris 55:-/st eller 10 för 500:- inkl moms privatperson

Feedback från kunder:

 • Att ta en promenad samtidigt är ju så perfekt. Vill verkligen rekommendera!
 • Du förstår verkligen vad jag menar, då du har egen erfarenhet.
 • Där kom ett pling i mobilen, som innehöll ett peppande sms från Tina som en hjälp i mina studier.
 • Vad bra här var en bänk, nu tar jag en liten paus i min promenad.
 • Alla borde ha en livscoach!

Blev du också nyfiken?

Ta då första steget genom att klicka på kontakta knappen. Där skriver du ett meddelande att du är nyfiken, och så hör jag av mig inom kort för att boka in ett kortare samtal. Enbart för att se om vi två matchar. 

Kontakta mig
Hälsoinspiratören Tina P