”Tina utgår från egna erfarenheter och skruvar upp budskapet, på ett sprudlande och kraftfullt sätt. Tina är engagerande och inspirerande att lyssna till.”

Den röda tråden finns alltid i mina föreläsningar, men varje föreläsning anpassas efter dig som kund och beroende på vad som händer på plats.

Budskapet jag vill förmedla är väldigt enkelt, men som vi behöver höra på flera sätt. Så det viktiga för mig är att få fart på era tankar stora som små till att inse och förstå att livet är ditt, möjligheterna är dina, men så även ansvaret. Så enkelt, men ändå så svårt! 

Läs gärna mer på sidan om, där jag berättar hur jag Tina blev ”din mentala hälsoinspiratör” som älskar att snurra fart på folks tankar.  

Numera finns även möjligheten till digitala föreläsningar. Hör av dig så berättar jag mer hur vi löser det. Tina din mentala hälsoinspiratör, enbart ett samtal bort.

Kontakta mig

 

LIVSLUST!
Om att varje dag våga återta livet, livet ut

Livet har en början och ett slut, allt däremellan innehåller livet. Livet ger oss möjligheter och erfarenheter varje dag, varje timma och sekund. Livet kan fyllas med livslust trots ris och ros, för det vi fokuserar på det växer.

Så om du väljer att skapa en självsnäll livsstil, så kommer du hitta en mer hållbar livslust. Och med det göra skillnad både för dig själv, och för din omgivning.

Allt börjar med dig, men det är tillsammans vi kan göra en stor skillnad. Vi har alla varit med om en annorlunda resa, och livet idag ger oss både ris och ros.

Det Tina kommer att prata om har du säkert hört förut, och det låter väldigt enkelt. Å, det är sant! För det är enkelt, men det är just detta enkla som är det svåra.

Det kommer att handla om att bryta vanor, och att använda ord av omtänksamhet och kärlek. Det kommer att handla om att vi behöver ställa om frekvensen för våra liv, till en mer hållbar och hälsosam. Det kommer att handla om att ta vara på erfarenheterna livet har gett oss, för att bli något mer än vi var innan.

”Tina kan verkligen sätta fart på fastbrända tankar, stora som små i sina föreläsningar. Där hon utgår från egna erfarenheter och skruvar upp budskapet, på ett sprudlande och kraftfullt sätt. Tina är engagerande och inspirerande att lyssna till.”

Föreläsningen kommer att innehålla aktiviteter för både kropp, knopp och själ.

Varför inte läsa någon av mina krönikor, för att få en bättre bild. Hur jag som din mentala hälsoinspiratör älskar att snurrar fart på dina fastbrända, vidbrända och svedda tankar. 

 

Här kommer några smakprov från Youtube

Luleå 231020 Rosa Resa 9 min

Luleå 231020 Rosa Resa 3 min

Kontakta mig

 

En svag nyans av rosa!
Min Rosa Resa

🎗En svag nyans av rosa är en föreläsning som handlar om min bröstcancerresa. En resa där rädslan vändes till en insikt i att resan hade en större mening. En mening där jag kunde få vara med och göra skillnad, både för mig själv och andra.

Den stora frågan för mig blev, hur återtar jag livet nu? 

Det första steget blev att jag fyllde mina krönikor i Gratistidningen, med tankar och erfarenheter. Jag kan inte vara ensam om att vilja återta livet eller? Därefter började jag kliva på i mina rosa stövlar, på fler olika sätt för att inspirera och göra skillnad. Idag finns jag med i Patient och närståenderådet i Region Cancercentrum i Norr, för att här vara med och göra skillnad. Mitt fokusområde är cancerrehabilitering, men även förebyggande. 

Föreläsningen kommer innehålla både stora som små tankar, enbart fyllda med omtänksamhet och kärlek. Föreläsningen kommer att innehålla skratt och kanske någon tår i ögonvrån. För som din mentala hälsoinspiratör kommer jag att bjuda på mig själv, för att du också ska inse och förstå att livet är något vi skapar för oss själva och tillsammans och den resan börjar här och nu.

Vid flera tillfällen när jag berättat om min Rosa Resa, har jag fått härlig respons från människor som gjort andra resor, men ändå haft samma känslor. Hur återtar jag livet nu?

10% av mitt arvode går till Bröstcancerfonden och CancerRehabFonden. Då båda fonderna är viktiga för mig.

Föreläsningen kan vara mellan 30 – 60 min 

Läs gärna mina krönikor om min Rosa Resa eller se dom senaste Youtub klippen, för att se känna in mitt tänk och se mig in action. 

 

Tina Persson Friskoteket
Kontakta mig

Stärk ditt Hälsokonto
med din mentala hälsoinspiratör Tina

Denna titel har jag valt för att öppna upp för er och era önskemål ännu mer, när ni känner att Tina din mentala hälsoinspiratör är helt rätt. Där ni vill snurra fart på fastbrända och vidbrända tankar inom hälsa för både kropp, knopp och själ. Där ni vill få era deltagare att inse och förstå, att livet är deras, möjligheterna är deras men även ansvaret.

För vad är en hållbar hälsa egentligen? 

”Hälsa är även mental hälsa, det är så lätt att glömma sa en lyssnare. Det  första vi tänker på när någon nämner hälsa är kost och träning, men du Tina har  ditt stora fokus inom mental hälsa.”

En annan kund undrade ”Hur ska vi få fler att använda sitt friskvårdsbidrag? En möjlighet vi vill ge våra anställda, men där de som verkligen behöver väljer att avstå. Kan du prata även om sådant?” Mitt svar var absolut kan jag det! 

Mood manager är ytterligare en möjlighet, som jag tycker är spännande. En möjlighet där jag kan finnas med under en längre tid i er verksamhet, som er mentala hälsoinspiratör både på plats och digitalt. 

Så vad innebär en hållbar hälsa för er verksamhet? För egen del tänker jag på hela verksamheten, även den ekonomiska ska ha en hållbar hälsa. 

 • Så vad är viktigt för er just nu?
 • Vad arbetar ni med just nu?
 • Vad har ni gjort innan?
 • Hur ser ert behov ut?
 • Mina föreläsningar innehåller alltid inspiration för både kropp, knopp och själ.
 • Du kan även komplettera med workshops, mitt YAPS pass, Walk and Talk coaching och mycket mer.

Allt beror på hur mycket tid du vill sätta av för att nå en mer hållbar hälsa!

Nyfiken hör av dig, så tar vi det därifrån! Jag finns enbart ett meddelande eller samtal bort.  

Tina Persson
Kontakta mig

Vill du ha något mer
till föreläsningen? 

Att bli inspirerad genom en föreläsning är alltid bra, men vad händer sen när föreläsaren har åkt hem? Jo, det var ju bra, men sen är vi åter i gamla mönster och trampar. 

Så varför inte ta chansen att göra något mer. Något mer, som får deltagarna att få fart på dom där fastbrända och vidbrända tankarna. Något som gör att dom där bra tipsen, äntligen får slå rot. 

 Här kommer några förslag eller har du egna? Våga fråga!

1. Workshop direkt efter föreläsningen (även digital)
Här kommer vi att utveckla föreläsningen, med aktiviteter för både kropp, knopp och själ. Här kommer ni själva få berätta vad ni behöver, och vad ni arbetar med i er verksamhet och som ni vill att jag har in. Tiden kan vara upp till 4 timmar inkl föreläsningen. 

2. 3 – 4 träffar á 2 timmar (även digital)
Här finns möjligheten till att vi träffas flera gånger efter föreläsningen, för att starta dom nya vanorna och bryta tankemönster. 

”Jag är så glad att jag fick följa upp med en studiecirkel. För nu fick jag mer tid att utveckla och testa det du tog upp på föreläsningen. Sen att vi fick dela med oss av våra erfarenheter det gjorde att vi blev inspirationskällor till varandra.”

3. Walk and Talk individuella coaching samtal
Varför inte börja med en föreläsning, och därefter erbjuda Walk and Talk coaching ett samtal eller konceptet. Där varje individ får den coachning, som dom behöver. Läs mer om Walk and Talk coaching under fliken mera . 

”Tina du satte fart på flera tankar i din föreläsning, som jag behöver få jobba vidare med. Vilken tur att min arbetsgivare även ville ge oss en coachtimme.”

4. YAPS Yoga – Avslappning- Pilates -Stretch (endast irl)
Direkt efter föreläsningen får deltagarna prova på ett underbart pass för både kropp, knopp och själ. Ni kan även boka in enbart passet för ett tillfälle eller flera. Läs mer om YAPS under fliken mera. 

”Bara att få utgå ifrån sig själv och andas, så underbart.”

Vad behöver ni? Hur kan jag göra det bästa för er?
Hör av er så tar vi det därifrån.
Hälsoinspiratören Tina enbart ett samtal bort. 

Kontakta mig

Feedback på föreläsningarna

 • Du är så otrolig på att vända negativa tankar och ord, till något lite mer positivt.
 • Budskapet var välpaketerat och väldigt enkelt att ta till sig. Tina gör det på ett trovärdigt sätt. 
 • De frön som jag sår idag, kommer att bli morgondagens blommor. Ser fram emot den nya versionen av mig, en mer modig och nyfiken. 
 • Budskapet är alltid rätt oavsett varit i livet som vi är. Vi står alla på någon slags plattform som behöver utvecklas på ett eller annat sätt. 
 • Så sant le kan rädda liv. Nu ska jag ut och rädda liv!
 • Oj har jag två! Trodde rumpan bara var en bakdel.
 • Nu får du sluta för nu har du satt sån fart på mina tankar att jag kommer ha att göra hela helgen.
 • Innan föreläsningen – efter lunch du vet man är lite seg då. Efter 2 timmar – oj vad fort det gick. Det här var helt klart toppen.
 • Vad du är personlig. Tack för att du delar med dig.
 • Nu ska jag hem och elda så det ryker om det!
 • Om du kan så kan jag också!
 • När jag kom hit idag var jag nedstämd och hade lust att avstå, men jag är glad att jag kom. Du fick mig att inse saker och rumpgympan fick mig att skratta.
 • Tack för de verktyg du gav mig, nästan osynliga men ändå väldigt användbara.
 • Allt det du har sagt idag har jag hört förut och det är så självklart och enkelt, men den här gången fick jag ytterligare några tips som gör att jag nog ska testa.
 • Mental hälsa är också hälsa, så lätt att glömma bort. 

 

Tina Persson Friskoteket
Kontakta mig