Påskerbjudande i smått och stort!

Tänkt vi har avverkat 3 månader på det nya året, och tiden bara rusar iväg mot vår, sommar och semester! Så hur kan du göra dig mer redo för din semester, när den öppnar sin dörr? Hur kan du redan nu börja varva ner, för att landa precis lagom när semestern säger hej?

Här kommer några förslag:

  1. From v15 – 20 så kan ni gå två på en drop in biljett på min YAPS Yoga.- Avslappning – Pilates – Stretch. Priset är 150:- för en drop in biljett, därefter om du vill fortsätta kan du köpa ett 10 kort för 1 300:- som kommer att gälla hela hösten v35 – 52. På ett 10 kort kan man gå fler, om du inte använder dig av ditt friskvårdsbidrag förstås då är det personligt.

    Kan det ha något värde att börja nu så här sent på terminen? Absolut, det är alltid rätt tid och du är alltid som ny välkommen när som under terminen. Passet kör jag torsdagar 17.30 och lördagar 9.30 på Örnäshallen i Luleå. OBS! Du behöver anmäla dig om du kommer första gången!

  2. Walk and Talk coaching – Tänkt vilken extra boost både du och jag kommer att få när du bokar in din Walk and Talk coaching och just nu så har du en vårrabatt på 20% om du hör av dig senast v 15. Läs gärna mer på hemsidan och här kan du också använda till friskvårdsbidrag. Hur tänker du kanske? Vi kan boka in ett kortare samtal så berättar jag hur.
  3. Just nu klämmer jag ut det sista ur min citronföreläsning. Så varför inte ta chansen att boka in dom sista 3 timmars passen och betala enbart för en timme. Föreläsningen ska utföras innan midsommar, så skynda fynda.

💖Som din mentala hälsoinspiratör Tina älskar jag att snurra fart på folks fastbrända och vidbrända tankar, stora som små. Så har du också insett och förstått, att nu är det dags att investera i dig och din verksamhet för att stärka upp sommaren, semestern och hösten. Nu finns möjligheterna, i både stort och smått.

Hör av dig via kontakta rutan, med dina frågor och funderingar, så tar vi det därifrån.

💐 Glad Påsk!

Lämna ett svar