Uppdaterad hemsida!

Nu har hemsidan fått en uppdaterad layout, där både Walk and Talk coaching och YAPSen har fått en egen sida. Jag har även fått nya bilder, som jag hoppas ska inspirera dig att inse och förstå att hon där den mentala hälsoinspiratören Tina henne vill vi ha till kommande föreläsningar eller som moderator eller som coach eller en heldag eller ett hälsoprojekt. Ja, möjligheterna är många, var befinner ni er med ert arbete och därefter boka in ett kreativt möte med mig. Enbart för att se vilken väg vi tillsammans skulle kunna gå.

Den här hösten skulle jag så gärna villa gå ner ett steg och börja arbete med dom svåra samtalen, något som vi gärna sopar under mattan. Jag tror det är nu som tiden är mogen, att våga och där jag gärna finns med och där du kan välja min Rosa föreläsning, men varför inte bygga ut möjligheten med samtal individuella eller i grupp?

Mina tankar är alltid kreativa i all sin enkelhet, och det är enkelheten som har blivit det svåra i dagsläget.

Hoppas jag gjorde dig nyfiken? Jag finns här enbart ett meddelande bort. Så klicka på kontakta och ställ din fråga, så återkommer jag inom kort.

🌞 Önskar dig en härlig dag!

💖 Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson

Lämna ett svar