SOMMARERBJUDANDE!

Å, vad härligt med nya bilder, men jag är inte riktigt i mål ännu med hemsidan både bildmässigt eller textmässigt. Så ha överseende, men det jag vill erbjuda dig i sommar. Det är att sätta fart på dina fastbrända, vidbrända eller bara lite svedda tankar.

MEN VAD ÄR DET JAG SÄGER? DET HÄR HAR JAG ALDRIG SAGT TILL NÅGON FÖRUT!

Tänk dig att du helt plötsligt mitt i en härlig semestertripp, får tankar som sätter allt på kant. Du tjurar ihop och du känner att nä det här var inte vad du tänkte, och försöker tränga bort dom. Det som istället händer är att att dom börjar bråka ännu mer, då därför finns jag här din mentala hälsoinspiratör Tina. Jag är redo hela sommaren vardagar 16-20 och på helger, då du och jag kan genom min Walk and Talk coaching kan se över dina tankar och lossa dom för att du sen åter ska få ta vara på denna härliga sommar.

Det spelar ingen roll vart du befinner dig i landet, då min coaching är via telefon när vi tar en promenad du där du befinner dig och jag här i Luleå. Att få komma ut samtidigt som vi sätter fart på dina tankar, är något som allt fler upptäcker. Det som också är så grymt bra är att ingen kommer märka att det är en coach du har i andra änden på luren, utan du är ju bara ute och pratar med någon.

SOMMARERBJUDANDE WALK AND TALK COACHING JULI MÅNAD 550:- ORD PRIS 750:- FÖR ETT SAMTAL I TAGET.

 

👀🎧👀🎧👀🎧

FUNDERAR DU SEDAN PÅ EN MOTIVERANDE FÖRELÄSANING I HÖST FÖR DIN VERKSAMHET ELLER FÖRENING?

Då vill jag tipsa ge dig möjligheten att boka in min Rosa föreläsning. En föreläsning som vågar gå ner på djupet dit många helst inte vill gå, men det är på djupet vi behöver prata för att stärka upp vår psykiska hälsa. I höst är det 10 år sedan jag fick kliva på min rosa resa en resa många gärna vill sopa under mattan, men det som hände hos mig var att den fick ett syfte. Ett syfte att våga och därefter vara med och göra skillnad, så fler hittar modet att återta livet efter en resa eller två.

10% av mitt arvode ger jag vidare till CancerRehabFonden och Bröstcancerfonden!

Du kan boka 1 timme om du bara vill skrapa på ytan, men ge mig 3 timmar så kan stora som små förändringar ske.

Vill du veta mer läs gärna under föreläsningar, och så hör du av mig så tar vi det därifrån.

Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson i Luleå. Jag finns enbart ett meddelande bort, både för stora som små uppdrag. För jag vill göra skillnad, så fler får stärka hälsan både den fysiska och mentala.

🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗

Lämna ett svar