Sommar erbjudande

Sommar YAPS!

Torsdag den 20 juni och 27 juni 17.30-18.30 erbjuder jag gratis sommar YAPS på Örnäshallen spegelsalen i Luleå. Har du varit med förut, då vet du vad som gäller. Har du inte varit tidigare, hör då av dig för mer information.

Samtal i sommar?

Många tänker att nu ska dom bara lägga bort alla tankar och njuta av sommaren, men hur lätt är det? Mycket händer under semestern och många tankar, bankar på din uppmärksamhet. Kanske är det tankar, du inte vill ta med någon när och kär. Då har du möjligheten att boka in Walk and Talk coaching, med mig din mentala hälsoinspiratör i sommar. Jag finns till ditt förfogande mellan 16-20 mån-fredag och sen helger.

Visste du att Walk and Talk coaching även går under friskvårdsbidraget? Det är sant efter kontroll, så har detta kvalificerat sig under aktivitet och rådgivning. Därför hoppas jag så många fler ska ta vara på möjligheten att sätta fart på fastbrända, vidbrända eller bara svedda tankar inom både stort och smått via friskvårdsbidraget.

Jag finns med hos Epassiportalen, om det är en friskvårdsportal som ni använder på jobbet sök efter Friskoteket Tina Persson och rådgivning, så hittar du mig där. Du kan bo vart du vill i landet, och vara överallt i landet för min coaching är via telefon, när vi tar en promenad.

Gjorde jag dig nyfiken?

Vill du veta mer?

Skriv ett meddelande, så kan vi boka in ett helt gratis kortare samtal för att se om mitt sätt kan vara det du söker i sommar för enstaka samtal eller för ett helg koncept.

Möjligheterna är många även i sommar, så ta vara på möjligheterna dom kan ändra din höst så oerhört och rejält. 

Första steget är att ta kontakt, sen är jag snabb på bollen och återkopplar. 

Önskar dig en underbar sommar och just nu så putsar jag på hemsida, om du tycker den ändras och nya bilder är också på gång inom kort. 

Tina Persson din mentala hälsoinspiratör 

Lämna ett svar