Nu hittar du mig även på epassi!

Nu har det hänt!
Jag har gått med i epassi för att sänka tröskeln, för dig som vill gå på mina YAPS pass eller gå min Walk and Talk coaching.
Du kan söka på Yoga – Pilates – Counselling (rådgivning) eller på Friskoteket. Här hittar du 10 kort och terminskort på YAPSen, och Walk and Talk coaching konceptet. Läs gärna mer om YAPSen och Walk and Talk coaching under mera på hemsidan. 
Viktigt att du alltid bokar ditt första pass, så jag har koll på att du kommer då entré dörren och dörrarna till spegelsalen är låsta. Du kan alltid komma och prova passet genom att köpa en drop in biljett, eller så provar du och köper kort efter passet.
Jag finns alltid i entrén för att ta emot dig från fem över till fem i halv, men är du ny behöver du komma senast femton över för information. Jag finns även kvar efter passet för att svara på frågor och sälja kort. Du tar även med dig egen matta, inga skor behövs. Ta gärna med en varm tröja då det kan vara svalt ibland och även på slutet när vi kör avslappning.
Epassi är helt nytt för mig, så det ska bli spännande. Tipsa gärna vidare så fler kan få möjligheten att stärka helheten i höst. Har du frågor hör gärna av dig så tar vi det därifrån.
Nästa vecka v35 kör jag igång igen torsdagar 17.30 och lördagar 9.30 med några undantag. 
🧘‍♀️🙏🧘‍♂️Önskar dig en härlig och hållbar höst!
💖Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson i Luleå

Lämna ett svar