Får jag bjuda på en inspirerande eftermiddagsfika?

Hälsoinspiratören Tina P

Mitt i livet och fastbränd! Nu är det dags för en omstart?

Onsdag 24 mars 14.30-15.00 via zoom

Kanske är det ”tack” vare det här året, som du både har insett och förstått, att det är dags att göra en omstart i livet? En omstart för att öppna möjligheter för nästa del i livet? En omstart för både kropp, knopp och själ. En omstart som kommer att ge en större mening med livet och ett starkare hälsokonto!

En omstart behöver nu inte betyda att du bryter upp och kastar bort allt. Nä, en omstart kan även innebära att vi omvärderar och gör det vi har till något bättre, men visst ibland behöver vi avsluta och bryta upp.

I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan tänker jag snurra till med en kortare föreläsning, som en försmak för något mer!

1 Har jag rätten att bli mitt bästa jag?

2 Vågar jag säga ja till livet, men nej till andra?

3 Känslan av att göra en omstart är lockande, men hur?

Här är tre intressanta frågor, som jag tänker kickstarta din omstartsresa med ut ur din fastbrändhet!

Onsdag 24 mars 14.30-15.00 via zoom

För dig som vill finns det möjlighet att logga in 15 min innan för lite försnack och stanna kvar 15 min efter för lite eftersnack.

I slutet av föreläsningen kommer flera erbjudande om en fortsättning på denna kickstarter, plus svar på inkomna frågor!

Som Hälsoinspiratören älskar jag att snurra fart på folks tankar, till att hitta en mer positiv frekvens på den mentala hörapparaten. Jag älskar att inspirera både kropp, knopp och själ och jag gör det genom sina föreläsningar och krönikor. För två år sedan började Tinas Tankar inspiration mitt i vår vanliga vardag sändas på Radio X 89,3 (Luleå Närradio). Walk and Talk coaching är mitt nyaste koncept, som öppnar dörren till så många fler då coachingen är via telefon. Jag utgår alltid från sina erfarenheter och det har gett mig en enorm verktygsväska, som jag gärna vill dela med sig av.

Studieförbundet Vuxenskolan kommer att vara digitala värdar under hela föreläsningen

Du kan redan i anmälan ställa frågor till Tina

Ja jag vill anmäla mig – Tryck här!

På Facebooksidan Friskoteket finns eventet där du kan bjuda in dina vänner och dela  så fler får möjligheten att få en inspirerande eftermiddagsfika!

Mitt i livet och fastbränd? Nu är det dags för en omstart – pdf

Välkomna Tina

Lämna ett svar