YOUTUBEKANALEN är nu igång igen!

Nu har det äntligen hänt! Nu har jag städat och fejat i min Youtubekanal. Här kommer du hitta möjligheter att se mig in action när jag föreläser, och här kommer du få mer information om min Walk and Talk coaching och YAPSen. Här kommer du hitta både smått och gott, för både kropp, knopp och själ.

Det jag undrar över vilka frågor har du till mig, som jag skulle kunna göra en liten film om. Vilka tankar har fastnat hos dig, som du skulle vilja få min hjälp att lossa. Skicka gärna in dina tankar och frågor, via kontakta så ska jag se hur jag sätta fart på dom.

Du får gärna prenumerera på min youtubekanal, du får gärna gilla och kommentera filmerna. Sen får du gärna tipsa mig vidare till din chef, din personalchef eller är det kanske du som letar en föreläsning för din personal. Då vill jag tipsa om att jag nu har min nya föreläsning klar, som handlar om ”Livslust”. Hoppas den ska smaka, både i stort och smått.

https://www.youtube.com/@tinapersson6531/featured

❄ Önskar dig en härlig dag!

💖 Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson i Luleå

 

Lämna ett svar