Walk and Talk inspirerande samtal

Walk and Talk
Priset 1 450:- gäller året ut! Vad tyckte du om upplägget Walk and Talk inspirerande samtal? Kunden tyckte det var skönt att komma ut i naturen och få utmana sina tankar. En riktigt bra kombo!

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och har under hösten startat upp konceptet Walk and Talk inspirerande samtal. Vi möts via telefon, du där du är och jag här där jag är och så tar vi en promenad och sätter fart på kreativa tankar. Som coach och samtalsinspiratör är mitt fokus helt på dig och jag lyssnar och ställer frågor för att du ska hitta nya vägar och hitta lösningar på dina tankeproblem. Det är från mina erfarenheter mina möten med människor och mina tankar, som jag utgår ifrån.

Walk and Talk konceptet innehåller 4 samtal, där dom första tre är med en veckas mellanrum och det fjärde kommer en månad efter det tredje samtalet. 

Vad är din plan för 2021? Ta chansen att stärka ditt hälsokonto, under våren för att bli något mer än du var före Coronatiden.

Walk and Talk ger dig möjligheten till:
🎈Att ta en promenad i naturen, samtidigt som vi snurrar fart på dina tankar.
🎁Att stärka självkänslan och lösa konflikter
🎀Att återhämta livet och förbättra sömnen
🎪Att rensa bort nedstämdhet och depression
🎭Att bryta oss loss från tankeblockeringar
👜Extra energi för att klara av vår vardag
🩰En bättre kroppshållning och balans
👒Att minska stress och oro
👜Att utvärdera och planera karriären
👑Att stärka vårt hälsokonto till både kropp, knopp och själ!

Vill du veta mer? Boka ett 30 minuters gratis samtal, så ser vi om konceptet passar dig. Det finns även möjlighet att få in Walk and Talk inom friskvårdsbidraget om vårt fokus är kost, träning, stress, rökning och rådgivning.

Betala innan 31 december för priset 1 450:- och så kör vi igång under januari (ord pris 2 080:-). Priset är inklusive moms. 


Hälsoinspiratören Tina Persson

Lämna ett svar