Walk and Talk inspiration

Walk and Talk

Vill du hänga med på en resa? En resa där vi snurrar fart på dina tankar? Vill du få en möjlighet att motionera samtidigt som du får dina tankar inspirerade? Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och nu äntligen vågar jag ta ett steg som jag har längtat efter väldigt länge. Nu erbjuder jag även inspirerande samtal och mitt coach koncept är att du är där du är och jag är här där jag är! Så du kan bo vart du vill för vi höres på telefon.

Under några veckor har jag kört en testgrupp och här kommer lite feedback från dom

  • Fingertoppskänsla
  • Motion och samtal samtidigt vilken möjlighet
  • Allt fokus på mig lyx
  • Ska inte du spela in din meditation, din röst är så bra
  • Vad händer nu om jag vill fortsätta?

Jag har nu skapat 2 paketerbjudande, men inte bara det utan för dig som vill fortsätta finns ett klippkort. Vill du enbart ha ett coachtillfälle så går det också att boka, men skulle du sen vilja fortsätta så uppgraderar vi dig till ett av mina paket. Just nu har jag också ett specialpris på Walk and Talk inspirationen, plus att du får en liten present!

Våra samtal utgår ifrån dig och det du vill snurra fart på och där jag med min erfarenhet och allt det jag har med mig kommer att ställa frågor och vrida och vända på dina tankar till att smörja loss dom och kanske få dom att landa på en ny plats. Varje tillfälle och varje person blir unik och allt mitt fokus är just på dig och det du behöver prata om.

Nyfiken på mina coach koncept se under mera och vill du veta mer om vi två matchar, hör av dig så bokar vi in ett 30 min samtal utan kostnad.

Lämna ett svar