Walk and Talk inspiration

Walk and Talk

Walk men ingen Talk đŸ˜„, sĂ„ var kommentaren pĂ„ ett inlĂ€gg jag fick för ett tag sedan. SĂ„ jag svarade ring mig, sĂ„ surrar vi en stund. Gissa om hen blev glad! En timme bara försvann och vi pratade om det mesta. Samma person tipsade mig nyligen om en film om en man som erbjöd just promenader och det hade blivit mycket populĂ€rt. TĂ€nkt att fĂ„ ha nĂ„gon att surra med som kan öppna nya tankar sa kunden, sĂ„ givande.

Har du svÄrt att ta dig ut speciellt som tiderna Àr just nu? Har du kanske ingen att prata med eller ingen som du kÀnner Àr rÀtt att prata med? Ibland kan det bara kÀnnas Ä, kan jag inte fÄ prata av mig eller prata med nÄgon som inte kÀnner mig sÄ bra och kan öppna nya tankar hos mig.

SÄ varför inte boka in en Walk and Talk med HÀlsoinspiratören Tina?

Du har flera möjligheter!
🎄 Ett samtal i telefon dĂ€r vi bara surrar loss. Du dĂ€r du bor och jag utgĂ„r hĂ€rifrĂ„n.
🎁 Ett samtal i telefon dĂ€r jag hjĂ€lper till att snurra fart pĂ„ dina tankar och coachar dig.
🎀 Boka Walk and Talk konceptet dĂ€r vi möts fyra tillfĂ€llen i telefon för att snurra fart pĂ„ tankar och du blir coachad.

Det Àr mÄnga som har svÄrt att komma ut sjÀlva och det Àr mÄnga som kÀnner att dom ingen har att prata med. En av mina kunder sa att det kÀndes sÄ lyxigt att fÄ egen tid för sin tankar och dÀr hen fick en skön promenad samtidigt.

Nyfiken hör av dig sÄ berÀttar jag mer! Just nu decembererbjudande!

För egen del blir det en ensamjul Àven i Är, sÄ vill du boka in en Walk and Talk under jul och nyÄr sÄ fixar vi det!

Tipsa gÀrna! VÀlkomna!

LĂ€mna ett svar