Vill du ”Yoga” på Örnäset i Luleå?

🧘‍♀️ Jag kan inte göra alla rörelser, men då stannar jag bara upp och andas långsamma tacksamma andetag. Precis som du har sagt till mig att göra Tina, och det är så underbart.

🧘‍♂️ Vill du stärka din balans, din rörlighet och smidighet❔

🧘‍♀️ Vill du upptäcka det medvetna andetaget, och släppa din inre stress❔

🧘‍♂️ Vill du komplettera den övriga träningen, och få en underbar stund för dig själv❔

🙏 En Self Care stund❔

💝 YAPS = Yoga – Avslappning – Pilates – Stretch. Ett pass jag har skapat från mina erfarenheter som instruktör, och efter min rosa resa och ett ryggskott. Rehabträning vet vi alla är inte det roligaste, därför skapade jag mitt pass, enbart med omtänksamhet och kärlek till mig själv. Som en gåva till både min kropp, knopp och själ!

🍂🌞 Den här hösten startade jag upp mitt pass i egen regi, och nu tänkte jag ge fler att upptäcka möjligheten till mitt pass, som passar ung som äldre, stel som smidig.

💝 YAPS erbjudande året ut!

🧘‍♀️🧘‍♂️ Gå två på en drop in biljett 150:-.

💝 10 kort – giltigt tom VT 23 1 300:-. Ett 10 kort kan du dela med någon eller bjuda in någon, som borde prova på YAPS. (Om du väljer att använda ditt friskvårdsbidrag är kortet personligt).

💝 Erbjudande i december
Terminskort VT23 alla pass börja träna i december 2 000:-.

🧐 Vill du veta mer, hör av dig så tar vi det därifrån.

😏 Kanske du tänker det här passet vill vi prova på i er förening, på er arbetsplats. Absolut, det går också bra. Kanske vi ska börja med en föreläsning och avsluta med ett YAPS pass? Många möjligheter finns, så våga höra av dig så tar vi det därifrån.

💖 Din mentala hälsoinspiratör enbart ett mess bort!

🍂🌞 Önskar dig en underbar och härlig dag!

Lämna ett svar