Vill du kickstarta din sommar?

HÀlsoinspiratören Tina

đŸ€© Hur vill du kickstarta den möjliga och positiva frekvensen för dina tankar i sommar?

👀🎧 Varför inte kickstarta med en Walk and Talk coaching timme?

💖 Som HĂ€lsoinspiratören Tina Ă€lskar jag att sĂ€tta fart pĂ„ folks tankar för att hitta en mer möjlig och positiv frekvens pĂ„ vĂ„ra liv.

💗 Det var en majdag 1996 som jag sjĂ€lv insĂ„g och förstod att livet var mitt, möjligheterna var mina, men Ă€ven ansvaret.

👱 DĂ€r och dĂ„ vĂ€nde jag pĂ„ klacken frĂ„n att i mĂ„nga Ă„r ha suttit fast i ett evig malande av negativa tankar, som verkligen hade fĂ„tt mig att tĂ€nka riktigt dĂ„liga tankar.

👠 DĂ€r och dĂ„ vĂ€nde jag pĂ„ klacken, för jag insĂ„g att jag hade fastnat pĂ„ helt fel frekvens för mitt liv.

đŸ„° Det Ă€r 25 Ă„r sedan jag vĂ€nde pĂ„ klacken och visst Ă€ven jag tappar bort min frekvens till och frĂ„n. Men Ă€ndĂ„ alltid som en autopilot sĂ„ söker sig hjĂ€rtat och tankarna, Ă„ter till den möjliga och positiva frekvensen för jag vet att hĂ€r mĂ„r jag som bĂ€st.

💖 Det Ă€r hĂ€r som jag hĂ€mtar kraften, nĂ€r jag kör ner i diket.

💖 Det Ă€r hĂ€rifrĂ„n jag kan ta nĂ€sta steg pĂ„ den smala stigen, som mĂ„nga avstĂ„r att gĂ„.

💖 Det Ă€r hĂ€rifrĂ„n, som jag inser och förstĂ„r att Ă€ven jag fĂ„r och kan.

👀🎧 SĂ„ kĂ€nner du att du behöver en rejĂ€l spark i rumpan och en kickstart för att hitta din frekvens för ett mer möjlig och positiv liv?

💝 DĂ„ kommer ett erbjudande till dig.

👀🎧 Kickstart Walk and Talk coaching ett samtal för 585:- (ord pris 650:-), sen Ă€r det ok om du Ă€r nöjd men vill du ha mer sĂ„ uppgraderar vi till mitt paket.

😎 Sen vet du vad du kan befinna dig vart du vill i landet, för vi höres via telefon och tar en promenad du dĂ€r du befinner dig och jag hĂ€r i LuleĂ„.

🧐 Nyfiken?

🌞 Tryck pĂ„ kontakta pĂ„ min hemsida och sĂ€g hej jag Ă€r nyfiken pĂ„ en kickstart.

LĂ€mna ett svar