Vårstäda ditt liv!

Vårstäda ditt liv

Veckans krönika börjar så här…

Jag minns jag skulle äntligen få gå på ”Om att våga flyga” med Maria Lundqvist. Året var 2020 och det var då det hände allt sattes på paus, minns du?

Det är nu drygt två år sedan och precis när vi hade börjat lämna restriktionerna bakom oss, så dök något nytt svårt upp och störde våra liv och vår återhämtning. Återhämtning ett ord som många gärna sopar under mattan, för att bara gå vidare.

Drygt 2 år har gått och jag tror säkert att många tror sig bara kunna skaka av sig det som hänt, och gå vidare. Men av erfarenheter, så vet jag att det som vi alla har varit med om, är inget du och jag bara kan skaka av oss. Utan nu står du här och det är härifrån du kommer att utgå ifrån, inte utifrån mars 2020.

Vi är alla lite trasiga i kanterna och vårt hälsokonto har säkert förändrats både i stort som smått. Så varför inte ta hjälp av våren, och göra en rejäl vårstädning både för kropp, knopp och själ? Trots allt och mitt i allt som hänt?

Så jag undrar, vad skulle en rejäl vårstädning innebära för dig? För vad är det egentligen som du har sopat under mattan och vad är det för damm, som har lagt sig över ditt liv, under dom här senaste två åren?

Vill du läsa fortsättningen hittar du den under krönikor.

Så har du ens funderat över att du skulle kunna vårstäda ditt liv? Jag tänker alltid på trollet med den gula kepsen, ett barnprogram på radion för flera år sedan. Han öppnade alla fönster och lät vinden städa runt i hans boende. Så jag tänker samma sak om oss, vad är det som fastnat i ditt liv under tiden vi varit med om och som inte är slut ännu, men ändå. Vore det inte skönt att vårstäda livet?

Behöver du hjälp med att vårstäda livet? Då rekommenderar jag min Walk and Talk coaching där du just nu får första samtalet enbart för 200:-. Sen kan du bestämma efter det om du vill fortsätta och betalar då resterand 1 950:- för dom ytterligare tre samtalen. Hur låter det?

Nyfiken läs gärna på hemsidan under mera och har du frågor hör av dig.

Önskar dig en riktig fin dag. 

Följ mig gärna på Linkedin, Facebook och jag håller även på att få fart på min Youtubekanal. 

Lämna ett svar