Vad behöver ni i höst?

Många har semester just nu, men snart börjar de anställda återvända eller vad kommer att hända? Hur har ni förberett er för hösten? Hur vill ni sätta fart på hösten? Varför inte göra en härlig kick off med era anställda eller för föreningen?

Här kommer några tips!

Arbetsgivare:

  • Föreläsning digital, med en workshop direkt efter.
  • Föreläsning digital och en timmes Walk and Talk coaching för de anställda, där de själva kan välja om dom vill uppgradera till hela WoT konceptet
  • Föreläsning digital och konceptet Walk and Talk coaching för de anställda.
  • Skatteverkets Coronagåva på 2 000:- erbjuder möjligheten att köpa coaching till de anställda.

Finns du i en förening, som behöver en nystart eller kickstart. Kanske är det styrelsen som behöver en spark i rumpan?

  • Föreläsning digital för hela föreningen
  • Föreläsning digital och en eller flera workshops för styrelsen

Frågan är vad behöver ni för att få till en härlig omstart i höst? Behöver du hjälp att klura ut detta, hör av dig så bokar vi in ett samtal för at se hur vi kan lösa det. Den här hösten kommer att bli viktig, den kommer att bli avgörande för er framfart och för 2022!

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en möjlig och positiv frekvens på våra liv, precis där vi är idag och för framtiden.

Det jag vet och är säker på är att vi kommer att behöva prata om det vi varit med om i höst, så hur tänker du och ni ta er an den frågan? Jag finns här för att hjälpa dig och er!

Önskar en härlig dag!

 

 

Lämna ett svar