Tina deltar på Psykiatriveckan 14 oktober 2021

I år har jag förmånen att få delta i Psykiatriveckan som går av stapeln den 11-14 oktober och i år är den digital. Detta gör att du har chansen att delta, vart än du befinner dig.

Den 14 oktober kl 12.00  är det min tur och min föreläsning heter ”När livet ger oss citroner – En uppfriskande föreläsning!”

Mer information finns på Region Norrbottens facebooksida. Här hittar du även övriga deltagare och länkar kommer du även att hitta här.

Kanske du som företagare eller förening är nyfiken på hur är Hälsoinspiratören Tina som föreläsare och inspiratör? Ta då chansen och kolla in mig.

Kanske du funderar över hur snurrar Hälsoinspiratören Tina fart på tankar? Ta då chansen att lyssna in mig.

Möjligheterna är helt klart många och jag erbjuder föreläsningar både digitalt och på plats. Detta gör att jag kan sätta fart på dig och dina kollegors tankar från norr till söder, utan att jag behöver komma och vara på plats, men absolut på plats är ju alltid speciellt.

Är du nyfiken på vad mer jag kan göra för dig och din verksamhet och din förening. Hör av dig så tar vi det därifrån, för som sagt var möjligheterna är många.

Så vad tänker du göra den 14 oktober 12.00?

Önskar dig en riktigt fin dag!

 

Lämna ett svar