Tankar om……SJÄLVINSIKT!

Om jag ber dig berätta sanningen om dig själv. Skulle du då verkligen berätta hela sanna sanningen? Eller skulle du berätta den sanning, som du tror är sann om dig? Eller skulle du kanske berätta någons annans sanning om dig? Eller skulle det bli en gammal sanning, som fastnat i dina tankar och som inte är sann idag? Eller kanske så har du hittat din självinsikt, och kommer att berätta den riktiga sanningen för mig.

Det var rätt nyligen, som jag fick ett kreativt tankesnurr, om just min egna sanning. Jag hittade tanken att kan min sanning, verkligen vara sann? Eller kan en gammal sanning, om mig ha fastnat hos mig? Eller har jag kanske fler gånger fått höra den av någon, och så har den fastnat trots att den inte var sann inte ens från början.

Så vad är min riktiga sanning, min sanna sanning om mig själv egentligen? Den tanken var helt klart en spännande tanke, som jag kände att jag måste ta mig en djupare titt på.

För det är så här att det är inte förrän vi inser och förstår, som vi kan göra en förändring eller fortsätta att mota olle vid grind. Ni har både läst och hört mig säga detta så många gånger förut, så jag tror att det har börjat fastna.

Just detta ordspråk är faktiskt en sann sanning och kanske trillar 10-öringen ner just nu, när du läser detta. Där du helt plötsligt inser att din sanning om dig själv, inte är så sann längre. Eller kanske har den aldrig varit det egentligen, utan du har hela tiden blivit matad av någon annans sanning om dig. Nä, så kan det väl inte vara eller?

Jag gick nyligen en kurs, där bilden med dom två vargarna kom upp. Det var den goda och den onda, och vem var då den starkaste av dom två?

 

❄❄❄❄❄❄❄❄

 

Du har precis läst början av min krönika som publicerats i Luleå Gratistidning denna helg. Vill du läsa fortsättningen hittar du den under krönikor, här hittar du många fler krönikor som kan sätta fart på dina fastbrända och vidbrända tankar stora som små.

Känner du att du fastnat i dina tankar om din sanning? Då är mitt tips att satsa på en julklapp till dig själv med 4 tillfällen Walk and Talk coaching. Där vi tar en promenad du där du bor och jag här i Luleå och så coachar jag dig på telefon. Ett coachingkoncept som är unikt, men så kreativt för ung som äldre.

 

I morgon söndag 4 dec så kan du hitta mig på Sunderby Folkhögskolas julbazar. Så kom förbi och surra, det vore jättekul.

 

🌞Önskar dig en underbar dag!

💖 Din mentala hälsoinspiratör

Lämna ett svar