Tankar om …. ROSA

Jag fick en intressant kommentar, för ett tag sedan. Tina det var ju länge sedan du hade cancer, varför fortsätter du engagera dig? Är det inte dags att släppa taget och gå vidare?

Absolut skulle jag kunna släppa taget och gå vidare.

Absolut och det skulle vara skönt, men så blir jag påmind. Jag blir påmind om att min rosa resa hade ett syfte. Ett syfte att ta vara på mina erfarenheter, och hjälpa andra till att orka och våga återta sina liv igen.

Att orka och våga återta livet igen, och det gäller inte bara en rosa resa utan alla resor stora som små. Se bara på pandemiresan, som vi alla har fått smaka på. Här är det enormt, många som behöver hjälp att återta livet, så att sluta för min del det finns inte på kartan.

Jag vet att det behövs det märker jag i alla mina coachande samtal, när jag föreläser och YAPSar. För det är när vi inser och förstår, som vi kan göra en förändring eller fortsätta mota olle vid grind. Det kan låta enkelt, men det är svårt för vi vill helst sopa våra resor under mattan och gå vidare.

Gå vidare, men vet du vad?

Vill du läsa fortsättningen, då hittar den under krönikor. Hoppas den ska snurra fart på omtänksamma och kärleksfulla tankar stora som små!

Behöver du hjälp med att sätta fart på fastbrända och vidbrända tankar, hör av dig. Jag erbjuder Walk and Talk coaching eller samtal, allt beroende på vad du behöver. Skulle min föreläsning ”En svar nyans av Rosa” vara intressant för din verksamhet eller förening, hör av dig så tar vi det därifrån.

Lämna ett svar