Tankar om REMIX!

Jag är ute på en promenad och i mina öron peppas jag av låtar i en härlig variation.

Det är många gamla låtar, men som är remixade för att erbjuda en 140 BPM takt. Å, vad härligt med gamla godingar, blandade med nytt i en härlig remix.

BPM = Beats per minut ett musikbegrepp, som för mig efter alla år som instruktör är fast etsat. 140 BPM ger mig en utmaning att vilja hänga med i takten, och när jag märker att jag inte längre hänger med. Då är det dags att byta spellista, för att få ut det bästa med mina promenader.

Jag älskar verkligen musik, som ger mig pepp för både kropp, knopp och själ. Och jag tycker det är så härlig när det kommer remixer, som får mig att på nytt få uppleva en låt som försvunnit längs vägen.

Så idag tänkte jag be dig se över din garderob, dina erfarenheter och livet för att hitta en härlig remix för både kropp, knopp och själ.

Vi pratar mycket om att återbruka och köpa begagnat, men kanske vi borde se över vad vi har i våra egna skrymslen och vrån? Både om vi är en familj eller lever själv, så varför inte göra en inventering av allt vi har i vårt hem?

 

Det var starten på veckans krönika i Luleå Gratistidning. Vill du läs hittar du den under krönikor på min hemsida.

Skickar även med en liten övning, här kommer den.

Tankar om REMIX!
* Mixa till dina erfarenheter
* Mixa om dina tankar
* Mixa fart på dina känslor
* Mixa in dig i nya gemenskaper
* Återbruka och upptäck livets magi

🌞 Önskar dig en underbar dag!

💖 Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson

Lämna ett svar