Tankar om…… HÅLLBARHET!

Din mentala hälsoinspiratör Tina i Luleå

Hållbarhet och hållbara mål är något som verkligen är i ropet idag. Så min fråga är idag, vilka är dina hållbara mål för ditt liv egentligen?

Det verkar som många trots en enorm kunskap och ett stort informationsflöde, ändå väljer att köra sina liv rakt ner i diket.

Varför, gör vi på detta viset?

Jag tar det direkt, för att på stört sätta fart på dina tankar. Att livet är ditt, möjligheterna är dina, men även ansvaret.

Jag vet att jag är tufft att höra, men jag vill enbart med kärlek och omtänksamhet trycka på denna mentala triggepunkt. En triggepunkt som verkligen verkar sitta fastbränd hos så många, för det är idag så många som väljer att lägga ansvaret hos någon annan.

Och absolut mycket av ansvaret finns hos andra, men ändå vad kan du göra själv?

Vad kan du göra själv för att stärka ditt hälsokonto, för att hålla resten av ditt liv? Vad kan du göra trots allt och mitt i allt?

Jo, du kan faktiskt göra massor. Det gäller bara att du inser och förstå detta, och det skriver jag utifrån mina erfarenheter.

Jag läste nyligen i en artikel att 1 av 5 medicinerar, för att orka jobba. Och jag börjar funderar på varför? Varför väljer vi en väg som tillfälligt kan hjälpa oss, men som också kan få oss att må sämre i långa loppet?

Vill du läsa resten av krönikan, så hittar du den under krönikor. Där hittar du flera och här hittar du även poddarna som jag gjorde under en visst tid! Så håll tillgodo!

🙏 Tack för att jag får snurra fart på dina tankar, stora som små!

🌞🍂 Önskar dig en fin dag!

💖 Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson

Lämna ett svar