Tankar från ett HELIKOPTERperspektiv!

Det är först när du inser och förstår som du kan göra en förändring, eller fortsätta mota olle vid grind.

Det är först när du inser och förstår att du fastnat i fastbrända och vidbrända tankar, som du kan välja att ställa om frekvensen för ditt liv. För vi matas ständigt av ett flöde av både det ena och andra, så hur ofta väljer du att stanna upp och lyssna inåt istället?

Vem är du? Vilka erfarenheter har du fått med dig i livet? Vad är du stolt över? Har du hittat din plats i ditt liv? Har du hittat din gemenskap, som låter dig växa och utvecklas? Lever du här och nu, eller väntar du på sen? Hur ser din verktygsväska ut? Frågorna är många, och svaren har ingen annan än du.

Som din mentala hälsoinspiratör trycker jag alltid på att jag arbetar utifrån mina erfarenheter, mina möten med människor och mina tankar. Det kan låta väldigt enkelt, men det innebär att jag ständigt lyssnar både inåt och utåt för att utvecklas till något mer än jag var förut. Detta är något som faktiskt är riktigt häftigt, om vi vågar ta oss tid att bromsa in och lyfta blicken till ett HELIKOPTERperspektiv.

🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁

Så börjar veckans krönika och vill du läsa fortsättningen hittar du den under krönikefliken här på min hemsida.

Som din mentala hälsoinspiratör Tina älskar jag att snurra fart på dina tankar stora som små, i vått och tort. Behöver du sätta fart på dina fastbrända tankar för att fundera över en ny karriär, då finns jag enbart ett samtal bort.

Lämna ett svar