Summa summarum i sommartid

Summa summarum

Det vi fokuserar på det växer, så vart vill du lägga ditt fokus i sommar?

Vi har alla varit med om något märkligt dom senaste åren. Så idag vill jag ställa frågan. Vad tar du med dig, om du väljer att tänka med ett möjligt fokus?

Kanske du tänker att du helst vill sopa dom senaste åren under mattan. Och du vill helst inte att jag tar upp ämnet en gång till. Nu får det väl ändå räcka?

Då säger jag enbart stopp, stanna och låt oss summera. Enbart med ett fokus fyllt med tacksamhet, kärlek och omtänksamhet:

  • Vad är du tacksam för?
  • Vilka erfarenheter har du fått?
  • Vad är du mest stolt över hos dig själv?
  • Har du hittat nya bra vanor?
  • Hur ser din plattform ut just nu?

Det är så lätt att vi vill svartmåla den här pandemin, och vi har hela tiden matas med allt vi inte kan och inte får. Så det är inte så konstigt att vi bränt fast i många tankar, som gör att vi inte tar oss upp ur besvikelse diket.

Jag vill själv gå tillbaka ända till 2014, då jag klev på min rosa resa och precis när det var dags att sluta med min medicin som hade gett mig rejält tjuriga biverkningar, så kom pandemin. När sen pandemin ansågs närma sig slutet, så började grannländerna i luven på varandra. Nämen, ska det aldrig ta slut?

Som tur var lärde jag mig för 26 år sedan att livet var mitt, möjligheterna var mina, men även ansvaret. Så vart valde jag att lägga mitt fokus? På att gräva ner mig i diket eller valde jag att ständigt söka efter min må bra frekvens, trots allt och mitt i allt?

 

Vill du läsa resten av krönikan som publicerades i Luleå Gratistidning 220629, så hittar du den under krönikor på min hemsida.

Sitter du fast i dina fastbrända, vidbrända eller kanske bara lite svedda och rostiga tankar? Skulle du vilja få fart på dina tankar i sommar? Min Walk and Talk coaching erbjuder dig möjligheten till en promenad du där du är och jag här. Där jag coachar dig via telefon, så du kan befinna dig på olika platser varje gång. Nyfiken hör av dig så tar vi det därifrån.

 

💖 Som din mentala hälsoinspiratör vill jag snurra fart på dina tankar, så även du kan hitta och behålla din må bra frekvens mitt i allt och trots allt! Hur låter det?

 

🌞  Önskar dig en fin dag!

Lämna ett svar