Studiecirkel – Mitt i livet och fastbränd. Redo för en om start?

🤔 Vem är du just här och nu❔

🧐 Att se över sin plattform är en otroligt bra övning som en teaser, för den som vill börja en omstart i livet 🚀

Så ta en bra stund och skriv ner vem är du just här och nu❔

😉 Det vi ska avstå är att skriva vad vi inte är, vad vi borde vara eller vill vara, utan enbart vem är vi här och nu?

💖 Vem är jag?

💖 Vad gör jag med mitt liv just nu?

💖 Välj även en positiv frekvens på tankarna för att verkligen lyfta fram vem vi är.

💖 Om du ska presentera dig för dig själv hur skulle du då presentera dig?

💖Vad är du tacksam för att du har i ditt liv just här och nu?

💖 Fokus är här och nu.

👀 Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer positiv och meningsfull frekvens på sina liv. Det är från mina erfarenheter, mina möten med människor och mina tankar som jag utgår ifrån.

💖 Här kommer en övning till för att stärka den meningsfulla och positiva frekvensen i våra liv.

😍 Ta en promenad och le mot alla du möter och sen inom dig önska dom en riktigt härlig påskhelg. Vem vet kanske dom skickar samma önskning till dig. Det vore väl riktigt härligt eller hur?

🚀Så mitt i livet och fastbränd, vidbränd eller kalla det vad du vill, men redo för en omstart? Kanske skulle det var spännande att delta i en grupp där vi vrider och vänder på våra tankar och ord? Ta då chansen att hänga med i en studiecirkel för både kropp, knopp och själ när jag kör igång nästa grupp den 26 april.

🤔  Har du frågor och funderingar om ifall detta kan passa dig, hör av dig så berättar jag gärna mer.

💐 Önskar dig en underbar och härlig dag.

Lämna ett svar