Sommarerbjudande!

Vad är det första du tänker på när jag säger detox? 

Jag tror att många tänker att rensa kroppen, men vad sägs om att rensa knoppen? 

Så om jag säger Walk and Talk detox irl?

Och om jag säger Walk and Talk promenad pepp irl?

Jag vet att det är många som skulle behöva detoxa sina tankar, men att det är ju så ”skämmigt” och ja vet vad. Men hallå, bry dig inte om alla andra utan ta hand om dig själv. Vad behöver du i sommar?

Jag har sedan 1,5 år tillbaka jobbat med mitt unika koncept Walk and Talk coaching via telefon. Walk and Talk är det många som jobbar med idag, men mitt koncept är enbart mitt och helt unikt och jag har haft möjligheten att coacha människor över hela landet. Nu tänkte jag i sommar testa och se om mina medmänniskor i min närhet ,skulle vilja vara intresserad av Walk and Talk irl. Alltså komma till Luleå och gå med mig på plats? Vad sägs om det?

Jag har klurat och tänkt att kanske inte alla vill bli coachade, men ändå få rensa i alla fastbrända tankar som geggat sig runt under dom senaste åren. Så jag tänker varför inte få möjligheten att detoxa sin tankar? Visst låter det spännande??

Walk and Talk detox irl innebär att vi möts upp här i Luleå och sedan tar vi en promenad, där du får prata av dig om precis vad du vill. Jag kommer vara nyfiken, men mitt fokus är att lyssna och hjälpa dig få prata av dig. Jag vet själv att det finns så mycket vi skulle vilja prata om, men det finns ingen vi vågar prata med eller förtroende för. Så här finns jag. Vi kommer att ta en promenad, och i slutet kommer vi att hitta en plats där vi landar och samlar ihop samtalet och mediterar.

Hur låter detta? 

Kanske ett samtal räcker, men vill du ha mer så kan vi boka in fler eller så kan du gå vidare till att boka in mitt Walk and Talk coaching koncept. Läs då gärna mer under mera!

Sen finns också en twist för dig som tycker att konceptet promenad är tråkigt. 

Det finns många som trycker promenader är så tråkiga, men låt mig då få en timme med dig och visa hur du kan hitta ett nytt sätt att ta vara på denna underbara möjlighet. Under den här timmen, så får du också detoxa dina tankar, men där vi lägger en del av tiden på just din hållning och sättet du kan ta roligare promenader.

Så två sommarmöjligheter med Walk and Talk irl!

Priset då!

Sommarpris 600:- och vill du därefter boka in fler blir priset 525:-/tillfälle. Priset gäller juni – augusti 2022!

Väljer du sedan att koppla på Walk and Talk coaching irl eller telefon så får du 20% rabatt. 

Blev du intresserad? Hör av dig genom mitt kontakta formulär, så tar jag kontakt med dig. 
Jag kan erbjuda tider vardag som helg från kl 07.00 till 19.00. 

Som din mentala hälsoinspiratör älskar jag att snurra fart på dina tankar till att hitta din må bra frekvens för livet. Jo, jag vet det låter enkelt, men det är supersvårt. Så våga testa, vem vet kanske det här blir den bästa grej i sommar.

Jag utgår från mina erfarenheter, mina möten med människor och tankar. Jag har arbetat med mig själv i över 25 år och varit nyfiken på mig själv, för att sedan ta vara på mina erfarenheter till att hjälps dig och många fler. Låter också enkelt, men det är grymma grejer jag har i mitt bagage och jag får ofta höra att jag är grym med min fingertoppskänsla och kan verkligen lyssna mellan raderna.

Så vad sägs om det? 

💖 Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson 

 

 

Lämna ett svar