Ska du vänta ända tills januari? 🤔

YAPS Tina

Eller vill du börja vårterminens YAPS träning, redan på lördag 1 december? Nu finns möjligheten för dig som verkligen vill satsa på en YAPS vår med mig.

🧘‍♀️ 2 pass i veckan, även i mellandagarna förutom lördag den 6 januari.

En möjlighet där du får stärka dina andetag, din hållning, din balans, din rörlighet och hitta ditt inre lugn. En underbar Self Care stund, bara för dig själv.

🧘‍♂️ För 2 400:- får du 19 veckors träning under våren x 2 pass i veckan. Plus att jag kastar in december med 9 pass. Hur låter det?

Du kan alltid börja med en drop in biljett för 180:- och därefter uppgradera till ett terminskort eller ett 10-kort för 1 550:-.

Nu under december så kan du ta med en kompis och gå två betala för en, men bara för dig som inte provat innan.

Du kan även dela ditt 10 kort med någon.

Väljer du att använda friskvårdsbidraget är det personligt, och du har väl även sett att jag finns hos friskvårdsportalen Epassi.

Har du bara lite kvar på ditt friskvårdsbidrag så erbjuder jag även 3-kort 500:- och 5-kort 800:- finns även på Epassiportalen.

Jag skapade passet efter min rosa resa, som gav mig enorma stresspåslag och så slutade jag träna som jag borde, och då fick jag ett ryggskott. Jag visste att jag borde veta bättre, så jag bestämde mig för att rehabträning var något livsviktigt och även att lugna min inre stress. Så jag började skapa ett pass som skulle stärka helheten, och så kom YAPS passet till. Ett pass som jag sedan några år kör för dig, som också behöver stärka din rörlighet, smidighet, dina andetag, balans och lugna din inre stress.

Passet funkar för ung som äldre, liten som stor, man som kvinna. Alla utgår från sin dagsform och det tar alltid några gånger, innan du börja känna dig bekväm i övningarna. Så ge det några gånger, för att se om det här är din grej.

Du bokar alltid ditt första pass! För att jag ska veta att du kommer och då kommer du 15 över, för information och då även entrén är låst. Du tar med egen matta och är ombytt tills du kommer. Efter första tillfället är det bara att komma, ingen bokning. Vill du veta mer hör gärna av dig via kontakta, så tar vi det därifrån.

💖 Din mentala hälsoinspiratör Tina i Luleå

 

Lämna ett svar