Öppen föreläsning 28/3-23

Jag tar och provar igen, och ser om en tisdag passar bättre!

”När livet ger oss citroner! En uppfriskande föreläsning” är en föreläsning som sätter fart på tankar stora som små. En föreläsning som passar ung som äldre, kvinnor och män. Det handlar om att stanna upp och se över sin plattform. För livet är här och nu, inte som det var innan pandemin. Så vem är du nu? Vilka erfarenheter har du tagit med dig även om dom har varit sura och tjuriga, och hur vill du ta vara på dom?

Något jag alltid ”tjatar” om och kommer att fortsätta tjata om är att livet är ditt, möjligheterna är dina, men så även ansvaret. Så när tänker du inse och förstå detta, istället för att fortsätta mota olle vid grind?

Föreläsningen kommer att innehålla små som stora tankar för att få dig att just inse och förstå att allt jag kommer att säga till dig har du hört förut, men det är kanske nu 10 öringen trillar ner och förändringen kommer.

  • Jag kommer att utmana dig att le för att rädda någons liv, kanske mitt på en promenad.
  • Jag kommer att lära dig andas långsamma kärleksfulla medvetna andetag.
  • Jag kommer att be dig att inse och förstå att Self Care isn´t Selfish
  • Jag kommer att visa dig hur du kan baka om både tankar och vanor, till något hälsosammare för både kropp, knopp och själ!
  • Jag kommer att bjuda på många små enkla tips som kan stärka ditt hälsokonto.

Öppen föreläsning med din mentala hälsoinspiratör Tina Persson

Tisdag den 28 mars kl 18.30-19.30

Lokal: IOGT Storgatan 42b

Pris: 195:-/person eller gå 2 för 295:-

Boka din plats via kontakta mig sidan.

Max antal platser finns, så boka din plats och betala till swish efter bekräftelse på din bokning.

Frågor skicka dom via kontakta sidan.

Välkomna!

Lämna ett svar