Önskar en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Julhälsningar

🎭 2020 blev verkligen ett märkligt år! Minns ni hur det började?

Som Hälsoinspiratören Tina hade jag mycket på gång, men det mesta fick tvärstopp i mars månad. Hur ska jag nu göra? Hur länge ska det här pågå? Ingen som visste, men mitt i allt så dyker möjligheter upp. Kanske blev 2020 inte som jag hade tänkt mig, men ändå jag är tacksam för otroligt många möjligheter.

Så ska jag summera Friskotekets 2020, så blir det så här!

 • Sorgbearbetningskurs fortsättningskurs i januari – SÅ BRA!
 • Föreläsning irl. Jo, jag hann faktiskt med det också! Superkul!
 • Digitala föreläsningar under hösten – Wow så roligt!
 • Nytt coachkoncept – Walk and Talk inspirerande samtal – Äntligen var det dags!
 • Ny hemsida – Å så nöjd jag blev! Visst är den fin?
 • Tinas Tankar ändrade form till 20 minuters podd!
 • Tinas Gympa på Radio X 89,3 – Varför inte? Några övningar och en härlig låt, som gick hela veckan 9.30!
 • Inspiration på Luleå Radio 89,3 slinga. Jag tycker att vi behöver inspiration på många olika sätt och jag ville göra lite extra på radions slinga.
 • Krönikorna i Luleå Gratistidning, men inte bara i Luleå utan även i övriga gratistidningar här i Norrbotten och på Gotland! Fick ett mail från Gotlands Gratistidning dit en läsare hört av sig, där jag hade förgyllt hens dag och ville tacka! Så kul!
 • After Work Clubbens träffar har vi kört via zoom! Vilken tur vi har det digitala!
 • Ekonomiuppdrag – Tacksam att jag den kunskapen i mitt bagage!

Mitt i allt som händer, så har vi verkligen satt fart på våra kreativa tankar och där vi tagit vara på varandras kreativitet. Något som jag har upptäckt under det här året är Linkein, wow vilket ställe att hänga på. Här har jag fått enorm inspiration och många härlig zoomträffar med nya bekanta och vem vet vart det kan ta oss.

Det har verkligen varit ett annorlunda år och det kommer ett tag till, innan vi har hittat något som vi kan kalla normalt igen. Det kommer aldrig bli som förut, men vem vet jag tror det kommer att bli bra. Det viktiga är att vi fortsätter hålla i, hålla ut men även växlar upp och tar vara på livet som är här och nu!

Önskar en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

🎈Ps jag finns här om du behöver prata i jul och nyår! Skicka ett mess, så tar vi det därifrån. DS

Lämna ett svar