OKTOBER = ROSA

Tillbaka till livet armband


🎗 2014 klev jag själv på en rosa resa, och därför blir oktober lite extra viktig för mig.

🙏 Jag fick livet tillbaka och det gör mig så oerhört tacksam, men det finns alltid en lite oro bakom örat.

😏 För något som vi lätt glömmer bort, det är att det är inte självklart att vi återtar livet igen trots att vi får livet tillbaka. Utan dom flesta inklusive oss själva, vill enbart att vi ska gå vidare.

😉 Som ni säkert har märkt, så är inte det min melodi. Utan jag såg min resa som en utbildning, för att arbeta med något som jag tycker saknas. Det är att återta livet, hitta livsglädjen och rehabiliteringen, där vi behöver få prata om allt och så mycket mer.

🤪 För även om det inte syns utanpå, så snurrar tankar runt som enorma tornados till och från. Och där vi kan känna att vi inte får prata om det, eller inte vill eller vem ska jag prata med❔

🎗 Så oktober, en månad där vi har ett rosa band fokus. Jättebra, men det finns fler möjligheter visste du det❔

💝 Det designade rosa bandet = Cancerfonden och deras forskning, men ej specifikt för bröst. Så glad att det syns tydligare vem som säljer bandet idag, än tidigare.

💝 Det rosa/cerisa bandet samma år efter år = Bröstcancerförbundet och bröstcancerfonden, specifikt för bröst.

💝 Tillbaka till livet armbandet med en ny design, se bild = CancerRehabFonden. Här kan du söka en rehabiliteringsvecka, för underbar återhämtning för dig som varit med om en resa. Jag fick möjligheten och är så tacksam för det.

🥰 Så våga vara riktigt rosa i oktober, och hela året för den delen.

🙏 Våga också prata om ämnet i oktober, och välj då med ett möjligt fokus. Och våga lyssna på oss som varit på en resa, och ställ omtänksamma och kärleksfulla frågor.

💖 Välj ett fokus på tacksamhet, mitt i allt och trots allt. Inte lätt jag vet, men testa att ställa in den frekvensen.

🍂🌞 Under oktober kommer jag att erbjuda möjligheter, stora som små i ett rosa tecken. Så plinga på min 🔔 för att ta del av det och behöver du eller ni prata, så hör av dig/er. Jag har även en möjlig plan för det.

🌞🍂 Tack för att jag får snurra fart på tankar stora som små.

🎗 Önskar dig en underbar dag!

💖 Din mentala hälsoinspiratör Tina i Luleå

Lämna ett svar