OKTOBER = ROSA

Tillbaka till livet armband


🎗 2014 klev jag sjĂ€lv pĂ„ en rosa resa, och dĂ€rför blir oktober lite extra viktig för mig.

🙏 Jag fick livet tillbaka och det gör mig sĂ„ oerhört tacksam, men det finns alltid en lite oro bakom örat.

😏 För nĂ„got som vi lĂ€tt glömmer bort, det Ă€r att det Ă€r inte sjĂ€lvklart att vi Ă„tertar livet igen trots att vi fĂ„r livet tillbaka. Utan dom flesta inklusive oss sjĂ€lva, vill enbart att vi ska gĂ„ vidare.

😉 Som ni sĂ€kert har mĂ€rkt, sĂ„ Ă€r inte det min melodi. Utan jag sĂ„g min resa som en utbildning, för att arbeta med nĂ„got som jag tycker saknas. Det Ă€r att Ă„terta livet, hitta livsglĂ€djen och rehabiliteringen, dĂ€r vi behöver fĂ„ prata om allt och sĂ„ mycket mer.

đŸ€Ș För Ă€ven om det inte syns utanpĂ„, sĂ„ snurrar tankar runt som enorma tornados till och frĂ„n. Och dĂ€r vi kan kĂ€nna att vi inte fĂ„r prata om det, eller inte vill eller vem ska jag prata med❔

🎗 SĂ„ oktober, en mĂ„nad dĂ€r vi har ett rosa band fokus. JĂ€ttebra, men det finns fler möjligheter visste du det❔

💝 Det designade rosa bandet = Cancerfonden och deras forskning, men ej specifikt för bröst. SĂ„ glad att det syns tydligare vem som sĂ€ljer bandet idag, Ă€n tidigare.

💝 Det rosa/cerisa bandet samma Ă„r efter Ă„r = Bröstcancerförbundet och bröstcancerfonden, specifikt för bröst.

💝 Tillbaka till livet armbandet med en ny design, se bild = CancerRehabFonden. HĂ€r kan du söka en rehabiliteringsvecka, för underbar Ă„terhĂ€mtning för dig som varit med om en resa. Jag fick möjligheten och Ă€r sĂ„ tacksam för det.

đŸ„° SĂ„ vĂ„ga vara riktigt rosa i oktober, och hela Ă„ret för den delen.

🙏 VĂ„ga ocksĂ„ prata om Ă€mnet i oktober, och vĂ€lj dĂ„ med ett möjligt fokus. Och vĂ„ga lyssna pĂ„ oss som varit pĂ„ en resa, och stĂ€ll omtĂ€nksamma och kĂ€rleksfulla frĂ„gor.

💖 VĂ€lj ett fokus pĂ„ tacksamhet, mitt i allt och trots allt. Inte lĂ€tt jag vet, men testa att stĂ€lla in den frekvensen.

🍂🌞 Under oktober kommer jag att erbjuda möjligheter, stora som smĂ„ i ett rosa tecken. SĂ„ plinga pĂ„ min 🔔 för att ta del av det och behöver du eller ni prata, sĂ„ hör av dig/er. Jag har Ă€ven en möjlig plan för det.

🌞🍂 Tack för att jag fĂ„r snurra fart pĂ„ tankar stora som smĂ„.

🎗 Önskar dig en underbar dag!

💖 Din mentala hĂ€lsoinspiratör Tina i LuleĂ„

LĂ€mna ett svar