Oktober är rosa!

Tinas Tankar röd

🎗 Oktober är en Rosa månad 🎗

🎗 Jag har själv varit med om en Rosa resa och jag bestämde mig för att den här resan var en utbildning, för att sen inspirera andra att återta livet.

🎗 Att återta livet är inte självklart och det är inte lätt, för det är en märklig diagnos. Jag kände mig inte sjuk och var sjuk, sen säger dom att jag är frisk, men hur kan dom veta det? Det var ju nu jag kände mig sjuk 😥.

🎗 2015 gav jag ut min andra bok av Tinas Tankar och den här boken kallar jag röd går rosa. Tanken med den var och är fortfarande att ge överskottet till Bröstcancerförbundet för deras bröstcancer forskning.

🎗 Så under oktober kan du köpa Tinas Tankar röd går rosa för 55:- inkl porto och då går 10:- till BCF.

🎗 Varför inte skicka Tinas Tankar röd går rosa, till någon du tycker om och som du vill ska få sina tankar lite tillsnurrade av omtänksamma och härliga tankar.

🎗 Boken skickar jag i ett härligt rosa kuvert.

🥰 Skicka ett mess så tar vi det därifrån.

🎗 Sen tänker du köpa ett rosa band i oktober, köp då gärna båda. För det designade ger pengar till Cancerfonden och det traditionella går till Bröstcancerförbundet. Jag vet det är förvirrande, därför tycker jag vi kan köpa båda. 💝

Lämna ett svar