OBS! Inställda YAPS pass i mars

YAPS Tina

🧘‍♂️ YAPS = Yoga – Avslappning – Pilates – Stretch 

Äntligen ska jag fara söder över, för uppdrag, kurs och hälsa på vänner. Så jag har ställt in YAPSen lördag den 4 mars, torsdag den 9 mars och lördag den 11 mars.

Jag tycker det är så superkul att höra att det börjar bubbla hos fler, som nu är nyfikna på mitt pass. Jag har sett om passet på facebook, blev inbjuden via annonsen, eller från Kurirens reportage eller från andra håll och kanter. Det är så kul och jag hoppas fler vill hitta tiden att komma och prova, för det är inte förrän du provat du kan inse och förstå om mitt YAPS pass är något för dig.

Vill du komma och prova, så hör av dig. Jag behöver få veta när du vill komma första gången, för att du ska ta dig in i våra lokaler som har tre låsta dörrar och det gäller att ha en kod för att komma in. Jag står alltid i entren tio över till fem i halv, men det är alltid roligare att veta om du vill komma även om det är med kort varsel.

Det är flera av dom nya som har sagt att det här är ett enormt bra komplement till övrig träning, för det stärker helheten.

 

 

Lämna ett svar