Nyfiken på YAPS?

YAPS Tina

Yoga – Avslappning – Pilates – Stretch

Vad roligt att du är nyfiken på mitt YAPS pass. Ett pass som formades under min rosa resa. En resa som gav mig enorm stress och med det ett ryggskott. Tack vare lång erfarenhet av träning, rehab, som behandlingsterapeut plus tips från min naprapat, hittade jag mitt sätt att återta mitt hälsokonto igen.

YAPS brukar jag beskriva som en massage för både kropp, knopp och själ. Passet ska hjälpa dig att sänka din stress, stärka din rörlighet, din balans och smidighet. Passet är din Self Care stund, enbart en stund för dig själv.

Innan passet ber jag dig att känna efter hur din kropp, knopp och själ tar emot övningarna, och hur långt den är villig att ta dig idag. Det är helt enkelt din dagsform, som du ska lyssna efter, och skulle en övning vara för svår idag. Stanna då enbart upp i ett bra läge, för dig och bara andas. Bara andas långsamma och omtänksamma andetag, där du fyller dina tankar med tacksamhet och kärlek. Tacksamhet för att du lyssnar in dig själv, och accepterar din dagsform.

Under passet ber jag dig fokusera på din andning där vi andas enbart genom näsan, men egentligen spelar det ingen roll hur du andas. Utan det viktiga är att du hittar dina långsamma och omtänksamma andetag för dig själv, och eftersom kommer du att hitta magin att andas enbart genom näsan.

Under passet ber jag dig också att fylla dina tankar, med ordet tacksamhet och kärlek. Enkla ord, men som jag insett för egen del har gett mig en starkare självkänsla. Och som ger en extra krydda i YAPS passets övningar.

Hur din kropp reagerar, är ditt ansvar och därför är det viktigt att du känner efter om någon övning gör ont eller inte fungerar. Då ber jag dig istället att stanna upp där det känns bra, och bara andas omtänksamma och långsamma andetag. Jag ber dig också vara beredd att både kropp, knopp och själ kan ge dig reaktioner efter passet eller påföljande dag. Så tänk efter före när du gör övningarna och ta det lugnt, du har ingen brådska eller hur?

Alla deltagarna utgår från sin dagsform och därefter hjälper du både kropp, knopp och själ att ta sig lite längre i övningen. Detta gör att YAPS passet fungerar lika bra för ung som äldre, liten som stor, stel som smidig.

Tidigare deltagare har sagt att mina lungor har blivit så mycket starkare, vilka underbara andetag jag kan ta. Eller när jag kom var jag så trött och sliten, men tack vare passet fick jag landa här och nu och jag är påfylld igen. Eller vilket bra komplement övrig träning, som jag gör och det är sant möjligheterna är många. Så vilka kan dina bli?

Jag har kört mitt pass under några år i grupp, men det är nu i höst jag kommer att köra i egen regi. Så det jag önskar från dig är din feedback, vad var bra? Och hur har ditt hälsokonto stärkts när du kompletterar ditt liv med YAPS. Jag önskar även om du inser att YAPS inte passade dig, att berätta detta för mig. Det gör mig enbart glad och kanske jag kan tipsa dig om något annat, för att du ska få stärka ditt hälsokonto i höst.

 

Höstens erbjudande är 10 kortet och det kommer att gälla hösten 2022, men börjar jag flyga så blir giltigheten längre om du inte hunnit använda upp kortet.

Du kan även använda 10 kortet för fler personer, om du vill bjuda in någon att testa eller dela det för att känna efter litet till.

Har du köpt drop in biljetten, kan du uppgradera till 10 kort säg bara till.

 

Har du frågor och funderingar, får du reaktioner som gör dig osäker på om du ska fortsätta. Hör då gärna av dig, då jag har erfarenheter som kan hjälpa dig förstå. När det gäller försäkringar så går din träning på dina försäkringar.

Behöver du ett kvitto för att få ut ditt friskvårdsbidrag, säg bara till så löser vi det.

Under hösten kommer jag även efter passet att ta upp frågor som kanske finns hos er gällande träning och rehabilitering. Jag kommer även att ge tips och övningar för egen rehabilitering och efter passet kan vi gå igenom om någon övning kändes konstig.

Så stanna gärna kvar efter passet och våga fråga.

Här kommer ytterligare ett erbjudande för hösten!

Vad behöver du i höst? Berätta, så tar vi det därifrån.

 

Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson 070-351 65 37 www.friskoteket.eu

Följ mig gärna på facebook Friskoteket eller på Linkedin tinaperssonlulea

 

 

Lämna ett svar