Nyfiken på Hälsoinspiratören Tina?

Mitt i livet, fastbränd, vidbränd eller kanske bara lite svedd i kanterna. Det är när vi inser och förstår som vi kan göra en förändring eller mota olle vid grind. Ett ordspråk som kanske inte finns, men som jag tycker är så otroligt bra och som stämmer in på mig.
Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer positiv och möjlig frekvens på våra liv. Det är från mitt liv, mina erfarenheter, mina möten med människor och tankar som jag delar med mig av när jag föreläser, skriver, inspirerar och coachar.
Men kanske du ändå undrar vem är Hälsoinspiratören Tina? Varför då inte ta chansen att lyssna på lite tankesnurr för både kropp, knopp och själ måndag den 17 maj kl 18.30 eller onsdag den 26 maj 14.30 för ca 30 minuters surr.
Kanske har du frågor som du skulle vilja ställa till mig? Då är detta det perfekta tillfället. Det kan vara frågor som:
 • Vad är Walk and Talk Coaching? Jag bor ju i Mörrum hur kan Tina coacha mig då?
 • Vilka erfarenheter har Tina?
 • Jag skulle behöva pepp i sommar, har Tina något att erbjuda då?
 • Vad händer till hösten?
 • Coronagåvan kan vi använda den hos Friskoteket?
 • Friskvårdsbidraget kan Friskoteket erbjuda något här?
 • Vad innebär den där 30 minutaren Tina skriver och pratar om?
 • Digitala kurser?
 • Digitala föreläsningar?
 • Podden hur hittar jag den?
 • Krönikorna jag får ju inte Gratistidningen
 • Hälsoinspiratör som gillar att snurra fart på tankar, hur menar hon då?
Detta är något jag kommer att berätta om också, men vilka frågor har du? Bring it on.
Vill du ställa dina frågor direkt till mig så kan du alltid trycka på kontakta knappen och ställa dina frågor.
Tips gärna fler att delta och kan du inte va med live, kan du alltid kolla igen. Två tillfällen Måndag 17 maj 18.30 och Onsdag 26 maj 14.30. Ca 30 min surr med mig Hälsoinspiratören Tina. Du hittar eventen på min faceboosida Friskoteket.
Hoppas vi ses och hörs!
#Friskoteket
#Hälsoinspiratören
#WalkandTalkcoach
#Podd
#Krönikör

Lämna ett svar