Ny kör vi!!!!!!!!!!!!!

God fortsättning på det nya året! Det känns så underbart att ha klivit över nyårsstrecket, eller vad säger du?

Hur vill du summera 2023?

För egen del har jag klurat och känner att 2023 var ett rätt begiet år, inget som sticker ut. Ändå så känner jag enbart en tacksamhet över att få vara egenföretagare och leva det liv jag lever idag, med min godispåse av smått och gott.

Nu är det dags att sätta fart igen, äntligen säger jag.

Torsdagen den 11 jan sätter vårens YAPS pass igång. Jag kör som vanligt torsdagar 17.30 och lördagar 9.30 förutom röda dagar ända tom maj månad ut. Visst har du sett att jag finns med på Epassiportalen för dig som har den hos din arbetsgivare. Något som några har upptäckt och som gör mig så glad.

Att få prata med någon är något jag tror många fler kommer att våga under 2024 och här kan du även använda ditt friskvårdsbidrag om du väljer min Walk and Talk coaching. Jo, det är sant för här blir det aktivitet och så kan coachingen ses som rådgivning. Vad bra eller hur?

Att välja Walk and Talk coaching gör ju att du kan liksom smyga lite med orsaken, och att det istället kan ses som wow istället för hur konstig är du då. Eftersom det går med friskvårdsbidrag, så är det förebyggande och det är ju proaktivt eller hur?

Det jag själv som din mentala hälsoinspiratör hoppas på för 2024 det är att flera företag ska satsa på ett hälsoprojekt, där jag som mindre aktör kan erbjuda föreläsningar, coaching och mycket mer. Möjligheterna är så många, så jag vet inte vart jag ska börja, utan jag behöver veta vad er verksamhet behöver.

Så är du anställd tipsa chefen om att boka ett möte med mig, för att se hur din mentala hälsoinspiratör skulle kunna stärka er hållbarhet inom dom mjuka värdena detta året.

Är du chef och ledare, så hoppas jag att du väljer att ta hjälp. Du kan inte ta på dig allt, utan ta hjälp för att stärka helheten och i slutändan gå med vinst.

Så här på nya året, har jag så många tankar både för dig, din verksamhet och förening inte att glömma bort. Så nyfiken? Hör av dig jag finns enbart ett meddelande bort. Du kan finnas över hela landet, så tveka inte bara för att jag bor i underbara Luleå.

Önskar dig en fin dag!

Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson

Lämna ett svar