Mitt i våra tankar

Mitt i 2021 – Mitt i sommaren – Mitt i livet – Mitt i våra tankar

Hur tänker du ta tillvara på denna sommar?

Kanske du gör som jag stannar på hemmaplan, så varför inte ta chansen att stärka ditt mentala hälsokonto. Vi har varit med om enorm resa det senaste dryga året och det är inte slut ännu, men vi vädrar en tid som kommer erbjuda bättre tider. Så hur redo är du för den?

Har dina tankar blivit fastbrända eller har hela du fastnat i en covidstatus, som nu kommer att kräva något stort att kliva ur. Jag minns när jag var färdigbehandlad efter min rosa resa, nu var det bara att kliva på det vanliga tåget, men hur? Där stod jag och såg andras liv susa förbi, skulle jag ens orka kliva på tåget igen eller skulle jag välja en annat tåg som passade mig bättre.

Så varför inte ta chansen i sommar att fundera över din plattform, som jag tagit upp vid ett flertal tillfällen i mina krönikor och poddar. Vart är du nu och vart vill du? Hur ska du ta dig dit? För du har väl insett att livet är ditt, möjligheterna är dina, men så även ansvaret. Många kommer att säga att vi ingen hjälp får, men så är läget.

Min fråga är vilken hjälp behöver du? Vet du inte? Hur ska då någon annan hjälpa dig då?

När jag har det första coachsamtalet så kommer ofta svaret jag vet inte, men när vi nystat ett tag så kommer svaren. För det är sant svaren finns inom dig och det är då du kommer göra något, inte för att jag säger att du ska göra det.

Så vill du i sommar inse och förstå? Varför inte boka in en kickstart med mig Hälsoinspiratören Tina och så ser vi hur vi kan lösgöra dina kidnappade och fastbrända tankar.

Nyfiken se gärna mer information under fliken mera och hör du av dig genom kontakta

Önskar dig en underbar och fin sommardag

 

 

 

Lämna ett svar