Mellan raderna här finns möjligheter!

Att lyssna och läsa mellan raderna är något jag verkligen älskar att göra, men något som verkar vara svårt för många.

Jag vet inte hur många gånger jag ställt en fråga, och enbart fått ett nej det går inte punkt. Ställer jag då frågan, men hur skulle vi kunna tänka för att hitta möjligheter på något sätt? Nä, det är omöjligt, utan att ens reflektera och ta tid för att se över frågan och dess möjligheter.

Jag älskar verkligen att reflektera och ta mina tankar från ett mikroskop, till ett helikopterperspektiv.

Jag älskar att vrida och vända på tankar för att syna dom i alla hör och kanter.

Jag älskar att tänka utanför boxen, eller som någon sa vidga boxen. För jag tror på möjligheter, om vi bara vågar reflektera.

Vad tror du?

Vilken typ av människa är du och hur ser ditt liv ut?

Finns möjligheterna mellan raderna, eller är det fyrkantigt och svårt att skapa möjligheter både hos dig själv och i din vardag?

Jag minns vid ett tillfälle när jag ställde en fråga om en möjlighet, men där svaret var nej Tina det kan jag inte göra för dig. Ok, men du som då kan branschen skulle du kunna hitta en möjlighet att få det möjligt?

Det jag visste var att denna person, kunde tänka mellan raderna. Och så plötsligt Tina, jag kom på en idé hur vi skulle kunna lösa det. Hur låter det här? Å, så bra var mitt svar. Detta hade jag aldrig kommit på själv, tack för att du ville tänka mellan raderna.

Det jag vet är att jag inte alltid kan och har inte koll på allt, men jag vågar vara nyfiken. Ibland är inte alltid frågorna rätt formulerade eller passar inte in i verksamhetsplanen eller enligt ramar, men ändå jag vågar ställa frågan. För att sedan få din hjälp att se om mina tankar, kan vara något att spåna vidare på.

Kanske jag får delta i ett möte inom ett område som inte är min starkaste sida, men jag kan ändå vara nyfiken som en novis och ställa frågor.

För vet ni vad jag har upptäckt?

 

🧐 Vill du läsa fortsättningen på min krönika se under krönikor.

 

Så vad säger du? Dags att detoxa dina fastbrända och vidbrända tankar?

Mycket har hänt under pandemin, och det är lätt att vi vill sopa allt under mattan och återgå till våra liv.

Jag säger då stopp och stanna upp!

Varför inte ta vara på allt som du har varit med om, för att bli något mer än du var förut?

Vilka är dina erfarenheter bra som mindre bra? Vad har du lärt dig? Vad har förändrats? Ingenting är som det var januari 2020, utan nu kan du vara med och skapa en ny vardag för dig och dom omkring dig.

Så vad sägs om att stärka upp din må bra frekvens, med ett sommarprojekt för både kropp, knopp och själ för att sätta en bra grund inför hösten 2022?

Behöver du hjälp? Då finns jag här din mentala hälsoinspiratör med min Walk and Talk coaching, eller detox samtal. Eller kanske det är föreläsningar och YAPS du behöver? Möjligheterna är många om du väljer att lyssna och läsa mellan dina, din arbetsgivares och mina rader.

🧐 Hoppas jag gjorde dig nyfiken?

Jag kommer att finnas tillgänglig hela sommaren, så hör av dig.

💐 Önskar dig en riktigt fin dag!

Lämna ett svar