Kärleks boosta allt du kan

Hälsoinspiratören Tina

I morse när jag vaknade, var min första tanke tack för att jag har fått sova så gott i natt.

Min andra tanke var att nu skickar jag kärlek till alla och över hela vår värld. Nu boostar jag omtänksamhet och kärlek till alla nära och kära, men även till alla andra onda som goda människor på vår jord.

Det är så lätt att vi stoppar huvudet i sanden och växlar upp för att inte medvetet leva livet, som det är just nu. Jag kan ändå inget göra, kanske vi tänker, men vi kan.

Vi kan boosta oss själva för att stärka vår självkänsla, men även boosta oss med kärlek och omtänksamma tankar som vi kan skicka andra. Det är så lätt att vi hamnar i tråkiga tankar och absolut vi lever i en annorlunda och tråkig tid, men vi kan alla välja vad vi fokuserar på. Så våga lägg till fokus på att vara närvarande, härvarande och leva medvetet mitt i allt som händer.

Våga prata djupa samtal, våga öppna upp och våga prata med nära och kära. Våga prata om både det ena och andra. Våga prata medvetet och närvarande, för det är så lätt att vi kastar oss med ordbajseri och att vi har hört, men det kan ta oss långt ifrån sanningen. Så våga stanna upp och fundera över livet och vad som är viktigt i ditt liv.

Men det kan även hända att du sitter fast i dina tankar eller är rädd för det du tänker, eller att du självmobbar dig för att du tänker dom tankarna du tänker. Får jag tänka så här? Så dum jag är att jag tänker så här eller nu ska jag tänka som alla andra för det verkar mer rätt. Men vad är rätt och vad är fel? Vi har alla olika erfarenheter och vem bestämmer vad som ska tänkas?

Så kanske du känner att andra kan så lätt prata men inte du och kanske du även har barn eller föräldrar som inte kan prata. Det är inte ätt, jag vet jag kommer själv från en familj som sopade allt prat under mattan, tyst min mun så får du socker. Det är inte hälsosamt eller nyttigt på något sätt, så våga börja prata och behöver du hjälp? Varför inte ta hjälp av en Walk and Talk coach som jag.

Som Walk and Talk coach så tar vi en promenad jag här i Luleå och du där du bor och så sätter vi fart på kreativa tankar. Jo, det är sant tankar som är fastbrända och vidbrända lossnar så mycket lättare när vi rör på oss. Blev du nyfiken se under fliken mera och hör av dig så tar vi det därifrån.

Som du kanske ser så städar jag på min hemsida, så allt är inte riktigt på plats men snart.

Önskar dig en underbar och omtänksam dag med denna femma, som kan hjälpa dig sätta fart på fastbrända, vidbrända eller bara lite svedda tankar.

 

 

Självkänsla Hälsoinspiratören Tina Persson

Lämna ett svar