Kan en timme göra skillnad?

Jag ställde frågan i social media, om en timme kan göra skillnad?

Kan den göra det?

Har du provat?

Det var flera frågor på en och samma gång, men som ni säkerligen upptäckt tidigare så är jag en väldigt nyfiken person. Jag tycker faktiskt vi behöver våga fråga mer, för att få veta och utvecklas som människor, medarbetare, nätverkare eller egenföretagare eller vad som.

Jag vet det är svårt för många att våga fråga, men som jag skrev i ett annat inlägg. Vågar du bjuda upp till att nätverka, eller står du fortfarande vid väggen och trycker?

Det är så många som redan har en förutfattad mening, om livet och hur det ska vara. Men tänk om ifall att? Om det finns flera sätt att tänka än ditt sätt, eller ett sätt som du tror dig ska tänkas.

Vi har alla som jag tagit upp förut, varit med om en annorlunda resa. En resa som har gjort att allas plattform har skakats om, mer eller mindre som en jordbävning.

Så jag tänker varför då bara fortsätta i våra fastbrända och vidbrända tankar? Utan istället ta chansen att vårstäda våra tankar, vanor och beteende? Där vi börjar reflektera och respektera både oss själva och andra, som jag skrev om senast.

Så hur ser din plattform ut idag? Inte igår eller 1 januari 2000, utan här och nu? Känner du dig misslyckad, frustrerad eller vilka tankar och känslor pockar på din uppmärksamhet just nu? Sitter du fast i coronakopplet eller rusar du bara på, och försöker hitta tillbaka till ditt gamla liv?

Jag kan väl inte säga att jag har fastnat i ett Corona koppel, men ändå………..

Vill du läsa fortsättningen på krönikan som publicerades i Luleå Gratistidning v20, se då på krönikesidan.

 

Hur värderar du en timme i ditt liv? Kan en timme göra skillnad?

🎧👀 I maj månad erbjuder jag en timmes Walk and Talk coaching prova på för endast 200:-. 

Hör av dig så bokar vi in din timme.

Önskar dig en underbar och härlig dag!

💖 Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson 

Lämna ett svar