Julhälsningar på Radio X 89,3

Julhälsningar

Som Hälsoinspiratören Tina så älskar jag att snurra fart på folks tankar och jag tänker att vi behöver extra mycket pepp och inspiration i december! Advent, jul och nyår står på vår furstutrapp och varför då inte göra ett hälsningsprogram i Luleå Närradio där jag sänder Tinas Tankar podden!

Så nu har du möjligheten att förgylla någons december, jul och nyår! Skicka in din hälsning till info@radiolulea.se och berätta vem du vill hälsa till, vad du vill hälsa och från vem kommer hälsningen. Du får även mer än gärna dela med dig av dina tips hur du kommer att förgylla din jul och nyår i tider som vi lever nu. Senast den 15 december vill jag ha dina hälsningar och tips. Vet du vad du kan även skicka en hälsning till dig själv eller till mig!

Därefter kommer jag spela in programmet och därefter kommer hälsningarna dyka upp i julslingan som kommer att snurra runt på lokalradion under tiden 21 december till den 7 januari. Så din hälsning kommer att dyka upp flera gånger och vid olika tider.

Ta chansen skicka en hälsning till någon och kan du inte lyssna på 89,3 på radion så kan du lyssna på webben radiolulea.se.

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och i höst vill jag verkligen inspirera på alla sätt jag kan komma på, därför finns möjligheten till Tinas Tankar podden och den går alltid att lyssna på igen via radions hemsida eller min hemsida. Tinas Gympa har jag kört hela hösten och går just nu som repris, så passa på att lyssna 9.30 alla dagar veckan så du får träningstips och låtar till en egen träningslista.

För mig var radion en ungdomsdröm som jag förverkligade förra våren och det är så kul! Vad vill du att jag surrar om i julprogrammet eller i kommande Tinas Tankar podden? Hör av dig! Vad kan jag hjälpa dig med!

Önskar en riktigt fin dag och så kom igen skicka din hälsning!

Lämna ett svar