Inspirerande Julklappar och Nyårspresenter

Tinas Tankar

Som Hälsoinspiratören Tina så älskar jag att snurra fart på folks tankar, till att hitta en mer medveten frekvens på vår mentala hörapparat. Som Hälsoinspiratören Tina vill jag inspirera till att vi ska hitta sätt att stärka vårt hälsokonto extra mycket denna höst.

Att stärka hälsokontot då tänker jag att hälsa är både för kropp, knopp och själ! Att stärka vårt hälsokonto är att se över helheten i våra liv. Att stärka hälsokontot gäller ung som äldre, liten som stor.

Det är mycket som vi inte kan göra denna höst och det är lätt att vi ser oss blinda på att vi kan inget göra alls, men så är det inte. Det gäller att vi inser och förstår att inget är som förut och vi behöver därför bygga upp en ny plattform och tänka utanför dom vanliga ramarna. Ingen har varit med om detta som vi går igenom just nu, ingen så ingen har svaret hur vi ska ta oss vidare. Det som också är sant är att det som fungerar för mig kanske inte fungerar för dig? Så vad kan just du behöva hjälp med i höst?

Som Hälsoinspiratören Tina så har jag hittat ett superbra sätt att coacha och jag kallar det Walk and Talk. Du kan bo vart som helst i hela landet och vi hörs på telefon. Du där du är och jag här där jag är och samtidigt så tar vi en promenad. Under tiden så bollar vi dina tankar och ser vad som händer. Så jag tänker varför inte ge oss själva en julklapp i år eller en nyårspresent? Just nu så har jag specialpris på WoT.

Böckerna Tinas Tankar gul eller röd går rosa är två små böcker fyllda med tankar. Varför inte skicka en bok till någon du tycker om bara för att?

Så hur kan jag hjälpa dig i höst? Hälsoinspiratören Tina enbart ett mail bort!

 

Lämna ett svar