Höst tips för dig, din förening eller din verksamhet!

💝 I oktober kan du gå två personer på EN drop in biljett på min YAPS på Örnhäshallen i Luleå.

💝 Du kan ta YAPSen på ditt friskvårdbidrag

💝 Har ni Epassi portalen på din arbetsplats då hittar du 10 kortet för YAPS även där

💝 20 oktober på Bok och Bildmässan på Kulturens hus kan du gratis komma och lyssna på mig. Tiden är 14:30-15.15. Ta chansen att spana in mig, eller skicka en spanare om du funderar på mig som föreläsare eller bara för att fylla på din batterier.

💝 Känner du att du behöver prata med någon? Mitt Walk and Talk coaching koncept är accepterat för friskvårdsbidraget. Vi börjar alltid med ett kortare samtal för att se om vi matchar, innan vi går vidare.

💝 Du hittar min Walk and Talk coaching enstaka samtal och konceptet även hos Epassi friskvårdsportalen.

💝 Skulle du vilja arrangera en YAPS AW eller en motiverande stund på din arbetsplats eller förening. Då är det bara att höra av sig.

💝 Vad behöver du och ni i er verksamhet eller förening i höst?

Möjligheterna är många! Så ta chansen att höra av dig, så ser vi om vi kan hitta en lösning.

 

Lämna ett svar