Hallå där! Nu kan du gå 2 betala för en och lite annat smått och gott!

Ska du verkligen vänta ända till hösten, när du kan börja redan nu?

Torsdagar 17.30 och Lördagar 9.30 kör jag mitt YAPS pass (Yoga – Avslappning – Pilates – Stretch) här i Luleå på Örnäshallen tom v20. Så det är några tillfällen kvar, som kan ge dig möjligheten att landa in inför sommaren och semestern.

Att landa och att vara proaktiv är något jag skriver om i min senaste krönika i Gratistidningarna som kommer ut i Norrbotten, men även på Gotland. Att vara proaktiv innebär, att det är dags att börja bromsa in livet så vi kan gå in för en lugnare landning till sommaren, som finns runt knuten. Så hur vill du ha det i sommar, kommer du behöva landa första semesterveckan eller har du redan varit proaktiv och börjat bromsa in redan nu. Möjligheten finns där, det gäller bara att inse och förstå.

Här kommer 3 tips till dig, din förening och din verksamhet.

  1. Just nu gå två betala för en dropinbiljett
  2.  Walk and Talk coaching
  3. En coachande föreläsning för föreningen eller verksamheten. Just nu pressar jag ut det sista ur min citronföreläsning och den kör jag tom 30 sept, därefter är det dags att dra igång en ny föreläsning.

Hör av dig så tar vi det därifrån.

Önskar dig en underbar och härlig dag!

Lämna ett svar