Gott Nytt År!

Hälsoinspiratören Tina

🎇Då har vi vänt blad och året är 2021! Ett helt nytt år!

Året 2020 satte verkligen käppar i hjulet för alla, men mitt i allt så har fokus varit på en dag i taget och när jag lagt huvudet på kudden vara tacksam för ytterligare en dag med hälsan i kroppen.

👠Under 2020 så har jag format konceptet Walk and Talk inspirerande samtal och jag har även haft förmånen att köra några digitala föreläsningar och möten. Vilken plattform som helt plötsligt dök upp, även om den funnits länge.

Under året fick mina krönikor mer uppmärksamhet och jag fick även mail från Gratistidningen på Gotland, där en läsare hade hört av sig och berättat att jag hade gjort hens vecka. Det är en enorm förmån att få skriva och få krönikorna publicerade.

🩰Under året har jag också känt att nu när jag kliver av min medicin efter min rosa resa, vad har jag då mer att erbjuda här? Det finns mycket att göra, men även jag känner att jag vill gå vidare. Därför så har jag avslutat After Work Clubben en träffpunkt för kvinnor mitt i livet max 55 som varit med om en egen resa. AWC startade jag upp för ca 4 år sedan då jag upptäckte att behovet var stort efter att jag varit med och arrangerat två galor. Jag kände att min rosa resa hade ett syfte och jag hade många tankar och idéer, men det är inte alltid det går att genomför. Men det som jag har kunnat genomföra har jag gjort och det har uppskattats, men nu så var det dags att avsluta det projektet. Jag kommer alltid ha med mig min rosa resa och den kommer att dyka upp och föreläsningen finns fortfarande kvar.

🎨👀👑 Nytt år nya tag! Möjligheter finns där! Det gäller bar att utgå från sin egna plattform och se hur ser den ut. Ok! Sen är frågan vart jag vill ta vägen? Vi har fått hintar om att till sommaren kommer livet vara mer normalt igen, så hur vill du stärka ditt Hälsokonto fram tills dess? Fortsätt häng med mig, så ska jag dela med mig av mina erfarenheter, mina möten med människor och mina tankar, så kan vi stärka vårt hälsokonto tillsammans.

Önskar dig en underbar start på 2021! Nyfiken på Walk and Talk? Skicka mig ett meddelande så tar vi det därifrån. 

 

Lämna ett svar