God Jul och Gott Nytt År!

💖 Det här året har varit annorlunda. Det här året har varit en berg och dalbana, men mitt i allt trots allt så har mitt fokus hela tiden varit tacksamhet.

💖 Tacksamhet är mitt ord för det här året och jag skulle kunna rabbla så mycket jag är tacksam för, mitt i allt trots allt.

💖 Mitt i allt och trots allt är viktigt att ta med, för vi har även detta året levt ett annorlunda år.

💖 Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att inse och förstå att livet är vårt, möjligheterna är våra, men även ansvaret.

💖 Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer möjlig och positiv frekvens för sina liv.

💖 Mitt i allt, trots allt ta med den under julen och fundera över vad är du tacksam för mitt i allt och trots allt.

👀🎧 Du har fortfarande möjligheten att köpa Walk and Talk coaching paket för 2 080:- och köra igång efter nyår. Nytt pris 1/1-22 blir 2 700:-.

😏 Nyfiken på Hälsoinspiratören Tina och föreläsningen ”När livet ger oss citroner” hör av dig. Föreläsningen passar både företag och föreningar, då jag alltid skurvar till den så den ska passa hos just er.

💖 Jag är så tacksam för alla föreläsningar digitalt och på plats som jag har fått göra i höst och alla Walk and Talk coaching samtal. Jag är enbart tacksam!

🎄🎁 Så God Jul och Gott Nytt År!

Lämna ett svar