Framtidsspana – Stärka Hälsokontot – Midsommarafton 2021!

Midsommarafton 2021

I veckans krönika ville jag få er att se in i framtiden till midsommarafton 2021! Hur vill du må då? Vart vill du befinna dig då i ditt välmående? Jag ville att ni skulle se över er plattform här och nu, men även se hur du vill ha den på midsommarafton 2021.

Under den här våren vill jag hitta fler sätt att sätta fart på kreativa tankar och sätt att stärka hälsokontot, för att stärka oss både till kropp, knopp och själ. Så vi kan gå ut ur en tuff period starkare än när vi gick in i den.

Ta chansen och läs krönikan och här hittar du inom kort podden som handlar om samma ämne, att stärka hälsokontot under våren. Vill du få dina tankar tillsnurrade så hittar du fler krönikor och poddar på samma sida. Vill du sen få hjälp att sätta fart på tankarna, varför inte höra av dig så bokar vi in ett 30 minuters samtal helt gratis för att se om mitt Walk and Talk Hälsokonto skulle pass dig. Det är mitt nya coaching koncept och möjligheten finns också att få in det under friskvårdsbidraget om vi håller oss inom Skatteverkets riktlinjer.

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta den positiva frekvensen på våra liv. Där vi kan inse och förstå att livet är vårt, möjligheterna är våra, men även ansvaret. Mitt i allt som händer, så finns det otroligt möjligheter. Jag brukar alltid säga allt beror på vart vi lägger vårt fokus.

Visst det låter väldigt enkelt, men det krävs ändå en medvetenhet och vilja. Vill du stärka ditt Hälsokonto under våren, häng med mig här på hemsidan, facebook, Linkedin, genom krönikorna och min podd. Som Hälsoinspiratören Tina vill jag på alla sätt och vis finnas här och inspirera. Så en fråga till dig. Vilka tankar sitter fast hos dig? Vad vill du att jag ska skriva och prata om i vår? Vore så kul att få just dina tips. Det är bara att kontakta mig, så tar vi det därifrån.

Lämna ett svar