Föreläsning i Piteå 12 november

Hälsoinspiratören Tina

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer medveten och hållbar frekvens på vår liv. Som Hälsoinspiratören Tina tror jag att vi behöver extra mycket pepp och extra mycket inspiration för att gå starka genom denna höst. Vi har alla skakats om i våra liv mer eller mindre, så hur kan jag stärka vårt hälsokonto? Hur kan vi gå starkare ut ur denna tid än när vi gick in i den?

Som hälsoinspiratör så kommer jag denna kväll att ställa frågan vad är hälsa? Vad är hälsa? För mig är hälsa helheten för våra liv och att vi behöver tänka lite utanför dom vanliga tankarna. Som hälsoinspiratör tänker jag att kost är så mycket mer, att vi ska träna helheten, att stress är rädsla och hur vi ska ta vara på dom 24 timmarna vi har om dygnet och mycket mer. Det är från min erfarenhet, mina möten med människor och mina tankar jag delar med mig av. Det är Piteå Reumatikerförening som har bjudit in mig till denna kvällen och så här står det i deras annons. Välkomna att ta chansen att se mig live för din egen del eller för en kommande bokning hos er verksamhet.

 

Vad är hälsa? Inspirationskväll om att stärka vårt hälsokonto

Torsdag 12 november kl 18.30 på Kyrkcenter, Nygatan 23 i Piteå                

Tina Persson, hälsoinspiratör från Friskoteket kommer och föreläser om kost, sorg, meditation, karriär, stress m.m. ”Livet erbjuder 24 timmar om dygnet!”

Begränsat antal platser, anmäl er till kansliet senast 11/11 tel 073-03 189 10 eller mail pitea@reumatiker.se

Kaffe/te och smörgås 60 kr. Vi säljer bingolotter till uppesittarkvällen

Alla är varmt välkomna!

Vad händer hos er i vår? Som Hälsoinspiratören Tina erbjuder jag idag föreläsningar, krönikor, samtal, coaching, podd och mycket mer. I höst kommer jag att filmas för en kunds uppdrag, något som även ni har möjligheten till. Du hittar mig på Linkedin tinaperssonluleå och på facebook Friskoteket.

Lämna ett svar