Fira ut 2023 och börja 2024 redan nu!

November – December året börjar närma sig sitt slut, så varför inte börja 2024 redan nu?

Mörka tider är här och nu, så vad sägs om en härlig coachande och inspirerande föreläsning. Som kommer att sätta fart på fastbrända och vidbrända tankar, i både stort och smått. Låt verksamheten ladda dom mjuka batterierna, för att ta 2023 ända in i målet och få en härlig start på 2024!

För nu har jag äntligen landat i mina föreläsningar, hur jag vill arbeta med dom framåt. Så här ser det ut:

LIVSLUST! Om att våga återta livet, livet ut. 60 min eller 3 timmar.

En svag nyans av Rosa. Min Rosa Resa! 30 till 60 min. 

Se mera under föreläsningar!

Sen hur har ni det med friskvårdsbidraget?

Året är snart slut, så har alla anställda tagit vara på sitt friskvårdsbidrag? Finns du i Luleå har du möjligheten till mitt YAPS pass Yoga-Avslappning-Pilates-Stretch. En annan möjlighet är min Walk and Talk coaching, som tar sig in under friskvårdsbidraget som rådgivning och aktivitet. Walk and Talk coaching tillsammans med mig här i Luleå eller via telefon, när vi tar en promenad.

Det jag tror och är säker på det är om personalen skulle få ett antal walk and talk samtal, för att sätta fart på fastbrända och vidbrända tankar. Så kommer detta ge ett bättre välmående för både den anställde och för ekonomin. Blev du nyfiken hör av dig så tar vi det därifrån, möjligheterna är många.

🌞 Önskar en härlig höstdag!

💖 Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson i Luleå

 

 

Lämna ett svar