Feedback på ”När livet ger oss citroner”

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta sin möjliga och positiva frekvens för livet. Det är från mina egna erfarenheter, mina möten med människor och mina tankar jag arbetar utifrån.

Under hösten 2021 hade jag förmånen att föreläsa både digitalt och på plats för ett antal företag. Och jag tänkte dela med mig av lite feedback, som jag fick på föreläsningen ”När livet ger oss citroner! En uppfriskande föreläsning”

Dagens föreläsning av Tina, var för mig mycket tänkvärt och gav mig en positiv energi. De frön jag sår idag är det som blir morgondagens blommor. Gör aktiviteter som ska få mig att komma i balans, kropp och själ och stärka min självkänsla. Ser nu fram emot nästa år då jag tänkt komma ut en ny version av mig … en som vågar vara mer modig och nyfiken.

 

Hej Tina!

Tack för fin föreläsning, läste de små böckerna du skrivit och du har förmågan att ge glädje och väcka tankar om att vara nöjd och tacksamhet för det man har. Man glömmer så lätt bort det vardagliga som man upplever och som är värdefullt.

För mig blev det en tanke att jag ska göra en resumé av dagen som varit och tänka på det ordet ”tack” innan jag somnar. Många fina citat du skrivit och dessa tar jag med mig i mitt måleri.

Tänkte att de målningar jag gjort skall jag förtydliga med tänkvärda egna citat. Jag har i början av året gjort en egen bok via Google photo med mina alster, men inte förtydligat dem med ord. Så min tanke är att jag ska göra en till där även orden får tala till bilderna.

Tack än en gång Tina! 

 

Här kommer ytterligare några kommentarer på föreläsningen ”När livet ger oss citroner! En uppfriskande föreläsning”

  • Fokusera på det positiva, skapa goda tankar om mig själv och mitt liv. Sprida positivitet runt mig. Glädjen kommer studsa tillbaka på mig också.
  • Budskapet är alltid rätt oavsett var vi är i livet. Vi står alla på någon form av plattform som behöver utvecklas på ett eller annat sätt.
  • Innehållet förs ut till en bred målgrupp, men det finns tillräckligt med nyttiga delar för alla.
  • Vi får inte glömma den fantastiskt viktiga delen med mental hälsa. Vi pratar oftast om kost och motion när det gäller hälsa, men mental hälsa är också hälsa.
  • Budskapet var välpaketerat och enkelt att ta till sig. Tina gör det på ett trovärdigt sätt. 
  • Tilltalande person att lyssna på, engagerad och inspirerande.
  • Det är bra att bli påmind att reflektera, tänka på de små detaljerna som gör skillnad.
  • Reellt viktigt sådant men glömmer i stressen. Tina var duktig på att prata. 
  • Bra att Tina kopplar till egna erfarenheter för att skapa förståelse för att vår självuppfattning grundas på våra tidigare erfarenheter och att hon sedan också visar på möjligheter att ändra på den.

Blev du också nyfiken på föreläsningen ”När livet ger oss citroner! En uppfriskande föreläsning” som du kan boka både digitalt och på plats. Mer information hör av dig via kontakt så tar vi det därifrån.

 

Lämna ett svar