Erbjudande på sommarcoaching!

Jag vet att många har lagt sig till med både fastbrända, vidbrända eller bara lite svedda tankar, vanor och ord. Kanske är det så att dom där skulle behöva bakas om, för att bli mer hälsosamma för både dig själv och dom omkring dig? Det här är något som jag tycker är otroligt spännande, och som jag alltid blir nyfiken på när jag coachar mina kunder.

Så tänkt om du i sommar skulle ta chansen att bli nyfiken på dina vanor, dina ord och tankar. Tänkt om det här vore något som skulle göra din sommar till något mer än du först skulle kunna ana?

Många vill gärna ta det lugnt under sommaren och semestern, men jag vet också hur tufft många har det. Där vi enbart sopar våra liv under mattan, och hoppas att det enbart ska gå över.

Så kanske är det i sommar du ska ta chansen att våga bli coachad, med en Walk and Talk coach. Där jag coachar dig via telefon, när vi är ute och går, och detta ger dig möjligheten att vara i sommarstugan, på bilsemester eller bara strosa hemma i dina kvarter. Att ta en promenad samtidigt som du blir coachad, gör att dina kreativa tankar får extra mycket fart.

👀🎧 Walk and Talk coaching konceptet, har uppskattats av många, så hur vill du ta chansen att växa och utvecklas i sommar?

Sommarpris på ett samtal 650:- för 60 min (ord pris 750:-). Vill du därefter ha fler kan du boka ett i taget, eller så bokar vi resterande av konceptet som innehåller 4 samtal. Nyfiken hör av dig så bokar vi in ett kortare samtal utan kostnad, för att se om dina behov och mitt koncept matchar.

Erbjudandet gäller under juni och juli månad, blandade tider måndag till söndag!

Läs gärna mer om konceptet under mera fliken och via kontakta meddelar du mig att du är intresserad.

🌻 Önskar dig en fin sommar!

💖 Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson i Luleå!

Lämna ett svar